Bramborový salát s treskou
Ingredience na 1 porci
- 100 g ve slupce vařených nových brambor
- 150 g tresky
- 100 g salátové okurky
- větší hrst hladkolisté petržele
- půlka červené cibule
- 15 ml olivového oleje
- sůl, pepř
- limetková šťáva
Postup
Tresku opečeme na části olivového oleje. Zastříkneme limetkovou nebo citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na proužky. Petržel nakrájíme nadrobno a smícháme s olivovým olejem. Přidat můžeme i protlačený stroužek česneku. Okurku nakrájíme na čtvrkolečka a opatrně smícháme s vychladnutými bramborami, treskou, cibulí a petrželovým olejem. Osolíme a opepříme.
Autor: Lucie Kovandová | Rubrika: Recepty | Přidáno: 15.12.2016 0