WeFood Nutrition – Revoluce v doplňcích stravy?

WeFood Nutrition – Revoluce v doplňcích stravy?

WeFood Nutrition je český výrobce výživových doplňků, směsí alternativního způsobu stravování a náhrady stravy. Zajímavostí je, že kromě sportovců se zaměřuje také na seniory, děti, diabetiky či celiaky. Ať už tedy máte zájem o potravinové doplňky pro vaše sportovní aktivity, nebo jen pro sebe hledáte nějakou kvalitní alternativu k zavedeným značkám, pak by vás produkty WeFood mohli zaujmout. Výrobce deklaruje, že jeho produkty neobsahují GMO, rezidua antibiotik, hormonů či syntetických škodlivých látek.Všechny produkty jsou postaveny na přírodní bázi a nenajdete v nich tedy žádná umělá barviva, sladidla či aromata.

Proč jste se rozhodli s výrobou doplňků? 

Celý život jsme se věnovali obchodu a podnikání, a jako správný manažer jsem neměl tolik času na jídlo – věčné schůzky, jednaní, práce dlouho do noci. Tak se to táhlo několik let, až si jednou moje tělo řeklo dost. Když se něčemu věnuji, tak se tomu věnuji naplno. Začal jsem řešit, proč se mi děje to, co se děje a jak tomu zamezit. Začal jsem si hlídat stravu, pravidelně cvičit, ale brzy jsem zjistil, že každodenní nošení krabičky s jídlem a hodiny strávené přípravou jídla zkrátka nejsou v mých silách.

Koupil jsem si produkty, které tento problém měly řešit. Jenže po 3 dnech jsem zjistil, že to moje tělo zkrátka nechce. Nemohl jsem to ani vidět a už vůbec ne cítit. Když jsme se podívali na etiketu tak jsme si řekli, že to půjde udělat lépe! A ono to šlo. A taky si myslíme, že výsledek stojí za to.  Chceme vyrábět doplňky, které budou v té nejvyšší kvalitě, pouze z přírodních zdrojů, tedy bez jakýchkoliv syntetických látek. A těchto suplementů je naprostý nedostatek. Navíc nad rámec, naše výrobky nejsou určeny jen pro sportovce a nejsme tedy klasický výrobce sportovních doplňků stravy.

Čím jsou vaše produkty specifické? 

Zejména složením, kdy se jedná o přírodní, nativní, nedenaturované látky, navíc veškeré suroviny a přídatné látky splňují kritéria, že nejsou „zatíženy“ GMO, antibiotiky, hormony a podobným balastem.

Kde vaše produkty můžeme najít?

Naše produkty chceme distribuovat zejména přímo přes náš e-shop a lékárny, výjimečně cizí e-shopy či zdravé výživy. Nechceme se stát „masovkou“, protože to tradičně vede ke snížení kvality. Takže všechny naše partnery a distributory známe a snažíme se s nimi udržovat blízký kontakt. Nechceme, aby naše produkty byly řadově mezi konkurencí, která má sice podobný název produktu, ale to je asi jediná podobnost s našimi produkty.

Jaký máte názor na konkurenční produkty?

My se nechceme dívat na žádné konkurenční produkty ani od českých výrobců ani ze zahraničí. Samozřejmě víme, kdo co dělá, ale poukazováním na jejich „rozporuplné chemické“ složení, nic nezískáme. My se chceme zaměřit na lidi, kteří se zajímají o své zdraví a složení produktů. Jsme vlastně taková malá rodinná firma, celý projekt WeFood jsme si vlastně vymysleli primárně pro nás a naše děti. Dnes je v ČR skoro 1 milion diabetiků a další tisíce celiaků. Mnozí z nich také chtějí sportovat či aktivně žít, mnoho z nich cestuje a z nich je určitě několik desítek tisíc dětí a ti všichni jsou de facto ve velké nevýhodě co se týká stravování. A všem těmto můžeme alespoň částečně pomoci.

Chtěl byste na závěr něco čtenářům sdělit? 

Sdělit bychom toho chtěli hodně, ale abychom čtenáře nezdržovali, čtěte etikety, při výběru potravin používejte selský rozum a věřte, že vaše tělo vám poděkuje.

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Rozhovory | Přidáno: 04.12.2018 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio