Výživový poradce radí: Suplementy, jak a na co je používat.

Výživový poradce radí: Suplementy, jak a na co je používat.

Každý kdo chce zhubnout, chce zhubnout co nejrychleji. Každý chce vidět nějaké výsledky dříve, než mu dojde vůle a síla motivace, přeci jen každý viditelý úbytek tuků a nebo příbytek svalů, je tou nejlepší motivací v tom, proč pokračovat dále. Čím ale hubnutí urychlit, uchránit svou svalovou hmotu a ještě předejít jojo efektu? Ano, řeč je o suplementech.

Především bych chtěl všechny naše čtenáře informovat, že se nejedná o žádné zakázané, či nebezpečné látky, které jsou našemu tělu škodlivé! O takovýchto přípravcích by ste se u nás na webu nikdy nedočetli!

Rozdělení do několika základních skupin:

1. skupina: Rychlé hubnutí (spalovače)

Není spalovač jako spalovač – pozorně čtěte složení!

Marketingové triky jsou velice matoucí, jelikož masivní propagace různých produktů, které jsou navíc v akci a pomůžou vám zázračně zhubnout jsou minimálně podezřelé. Při pročtění složení a obsahu jednotlivých látek většinou zjistíte, že najdete přípravek, který je o polovinu levnější a má stejně složení a tím pádem i stejné výsledky - za značku se prostě platí!

2. skupina: Rýsování svalů (BCAA, Proteiny)

Co jsou vlastně BCAA? Jedná se o větvené aminokyseliny, a to konkrétně: L-leucin, L-isoleucin a L-valin. Tyto látky tvoří velký podíl aminokyselin ve svalové tkáni.

Při intenzivní fyzické zátěži se ve svalové tkáni vyčerpá zásoba energie tvořená glykogenem a poté si sval začne brát energii sám ze sebe, tzv. začne sám sebe požírat. Proto je nesmírně důležité zmíněné aminokyseliny doplnit a sval si začne brát energii právě z nich a nedochází ke ztrátě a poškození svalové hmoty.

Proteiny:

Pro účely hubnutí většinou stačí proteiny nad cca 60 %, protože stačí, když neobsahují moc tuků a sacharidů. Vyšší koncetrace okolo 75 % lze použít pro lepší regenerační a blahodárné účinky.

4. skupina: Nemáte chuť do tréninku? (nakopávače a pumpy)

Tyto doplňky vás donutí podat ty nejlepší výkony! Pokud máte den, kdy si myslíte, že cvičit opravdu nedokážete, dejte si porci nakopávače, vyčkejte 10-15 minut a už se budete převlíkat do cvičícího oblečení!:)

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Tipy | Přidáno: 29.10.2018 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio