Kuchyňský robot KitchenAid - praktický a krásný pomocník do Vaší kuchyně

Kuchyňský robot KitchenAid – praktický a krásný pomocník do Vaší kuchyně

Kuchyňský robot KitchenAid je snem mnoha kuchařů a kuchařek. Základní robot je šikovný pomocník pro všechny, kteří doma rádi pečou a vaří.

Velkou výhodou robotu je jeho široká paleta dalších příslušenství, které dále umožní v kuchyni připravovat skvělé a chutné domácí recepty. Díky přídavným nástavcům lze zpracovávat zeleninu (krouhat, strouhat, kostičkovat, připravovat hranolky), mlít maso a plnit domácí klobásky, lisovat a odšťavňovat ovoce a zeleninu, na spiralizéru vytvářet zeleninové nudle, připravovat kompletní škálu domácích těstovin, čerstvě umlít mouku ze špaldy, obilí, rýže, kukuřice, připravovat domácí zmrzlinu ve zmrzlinovači.

Pokud patříte mezi ty, kteří rádi tráví čas v kuchyni a připraví pro sebe, přátele či rodinu nějaké dobré domácí jídlo z kvalitních surovin, pak čtěte dále a zjistěte více o robotu KitchenAid.

Kitchenaid
Krásný a trvanlivý šperk

Robot se kompletně vyrábí v USA, jeho litinové robustní provedení a tradiční konstrukce zajišťují dlouhou životnost. Díky 31 krásným barvám a vyjímečnému nadčasovému designu robot prozáří vaši kuchyni. Roboty KitchenAid najdete nejen v domácích, ale i často profesionálních kuchyních. Naše firma – GASTROFORM – zajišťuje záruční a pozáruční servis a víme, že tyto roboty slouží v kuchyních 15 a více let – pětiletá záruka, kterou výrobce na robot poskytuje je ostatně důkazem o kvalitě a trvanlivosti. Prohlédněte si všechny barevné varianty robotu KitchenAid.

Akční jarní nabídka na robot KitchenAid

Pokud uvažujete o pořízení robota, teď je ta pravá chvíle. Na e-shopu PROFIKUCHYNĚ.cz můžete využít jarní akce, v rámci které k robotu dostanete nerezovou mísu a šlehač se stěrkou zdarma. Nebo si můžete vybrat z cenově zvýhodněných nástavců jako je např. krouhač zeleniny, lis na ovoce a zeleninu, food processor nebo strojek na výrobu domácích těstovin.

Soutěž o kuchařku a doplňky KitchenAid na Facebooku

Na našem Facebooku KitchenAid CZ si můžete zasoutěžit o krásné a praktické kuchyňské náčiní (šlehací metlička, silikonová stěrka a škrabka) a kuchařku KitchenAid (se 120 recepty na kulinářskou inspiraci od polévek, předkrmů, přes hlavní jídla až po dezerty, zmrzliny či koktejly). Stačí poslat fotografii jarního pokrmu s receptem a nasbírat u fotografie co nejvíce počtu “to se mi líbí”. Podmínky soutěže najdete na webu PROFIKUCHYNĚ.cz.

Recept na domácí těstoviny

domaci-testoviny

Na přípravu domácích těstovin se řada kuchařů a kuchařek příliš necítí, přitom jejich příprava není až tak složitá a výsledek je přitom fantastický.

Na přípravu domácích těstovin budete potřebovat 300g hladké mouky, lžíce olivového oleje, 3 vejce, bylinky (doporučujeme například bazalku a petržel). Mouku, vejce, olej a bylinky dejte do mísy robotu a nechte pomocí hnětacího háku uhníst těsto po dobu cca 8 minut. Po uhnětení těsto zabalte do potravinové folie a nechte jej 1 hodinu uležet v chladničce.

Uleželé těsto pak rozdělte na 4 díly a nechte jej ve vyvalovacím nástavci na rychlost 2, přeložte natřikrát a znovu jej projeďte vyvalovacím nástavcem. Toto opakujte cca pětkrát. Když se těsto nelepí, nastavte váleček na tloušťku 2 a těsto znovu několikrát vyválejte, tentokát již bez překládání. Dlouhé a vyválené těsto projeďtě nástavcem na široké nudle. Nachystané nudle nechte usušit. Usušené nudle můžete použít na vaření těstovin, popřípadě je mírně pomoučněte a uložte na pozdější použití.

Těstoviny vařte v osolené vodě a s lžící oleje. Před tím, než uvařené těstoviny slijete, tak seberte trošku vody s olejem na zalití přecezených těstovin.

Těstoviny podávejte s vaší oblíbenou omáčkou. Můžete podávat s připravenou omáčkou z oleje, petrželky, chili a soli (Aglio olio e peperoncino) případně s osmaženými rajčátky a česnekem. Domácí těstoviny na závěr posypejte parmezánem.
Dobrou chuť!

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Tipy | Přidáno: 31.05.2016 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio