Enchiladas s černými fazolemi a čedarem

Enchiladas s černými fazolemi a čedarem

Milujeme mexickou kuchyni! Proto jsme pro vás připravili tento skvělý a jednoduchý recept! Pokud máte trochu času a chuť do vaření, tortilly si nekupujte ale připravte si doma vlastní, recept je zde.

Co budete potřebovat:

  • 1 tortillu
  • Asi polovinu konzervy černých fazolí
  • 50 g čedaru
  • 1/4 červené cibule
  • Špetku římského kmínu
  • Špetku soli
  • 1 miska tomatové salsy

SONY DSC

Postup:

1. Červenou cibuli pokrájejte na drobno, orestujte na lžičce olivového oleje. Přidejte černé fazole, dochuťte římským kmínem a solí. Nechte asi 5 minut společně provařit, nezapomeňte pořádně míchat, fazole mají tendenci se připalovat! Mezitím si předehřejte troubu na 180 stupňů.

2. Tortillu naplňte vzniklou směsí a pečlivě zamotejte viz. obrázek. Tortillu posypte čedarem a dejte péct do pekáčku s rajčatovou salsou asi na 15 minut nebo do zlatova.

Servírovat můžete s vaší oblíbenou salsou např. verde nebo guacamole.

Přejeme dobrou chuť!

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Recepty | Přidáno: 03.08.2016 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio