Spalovač, který vás nakopne, i když se vám nechce!

Spalovač, který vás nakopne, i když se vám nechce!

Pravidelné cvičení, zdravá vyvážená strava…jasně, každý, kdo chce zhubnout nebo si udržet své zdraví ví, že je to naprostá nezbytnost. Ale jsme jen lidé a každému se může znát, že má lenivý nebo těžký den a cvičení je to poslední, na co má náladu. V takových případech pomohou suplementy! Pokud ještě neznáte přípravek, kterému se říká spalovač, je na čase zařadit ho do cvičící rutiny. Spalovače obsahují totiž termoaktivní složky, které zahřejí váš organismus, podpoří výkon a posunou hranice vaší fyzičky o něco dál.

Na trhu jich je samozřejmě nepřeberné množství. My máme skvělé zkušenosti se spalovačem Dynasyn High Definition, který se dá zakoupit zde. Obsahuje vitamin C, zinek, extrakt ze zeleného čaje, hořký pomeranč, extrakt z guarany a taurin a magnesium. Je plný látek, které člověku dodají energii a pořádně ho „nakopnou“ k výkonu.

24257

Například zelený čaj má ve snaze o hubnutí důležitou roli. Nejen že očistí váš metabolismus od volných radikálů, ale také stimuluje rychlost metabolismu a navíc má přímý vliv na nervovou soustavu, kterou ovlivní tak, že používá přímo tělesný tuk jako palivo pro tělesnou aktivitu!

Green  powder matcha tea

Obsah hořkého pomeranče ve spalovači má také svůj důvod. Obsahuje totiž látku synefrin, která zvyšuje metabolismus a napomáhá hubnutí. Tato látka stimuluje tukovou tkáň k tomu, aby i v klidovém režimu byla využívána jako zdroj energie.

seville_4dcc8355983f7

Guarana je rostlina, která obsahuje kofein, který se však z této rostliny uvolňuje pomaleji, než kofein požitý z kávy. Kofein se uvolňuje v této formě až 6 hodin, díky čemuž vám pomůže podat lepší výkon bez vedlejších účinků pití kávy. Guarana zpomaluje stárnutí, snižuje pocit hladu a pomáhá hubnout. Navíc zvyšuje odolnost vůči psychické i fyzické únavě a urychluje proces regenerace po fyzickém výkonu.

guarana

A jak je to s dávkováním? 30 minut před fyzickým výkonem užijte 2 kapsle.

Pokud jde zprostředkovat náš osobní pocit z tohoto přípravku, definovali bychom to takto – jdete cvičit s tím, že se vám např. moc nechce nebo už dopředu cítíte, že sportovní výkon nebude stoprocentní. Zkusili jsme v takovém rozpoložení cvičit s přípravkem i bez. A výsledek? Zvířecí síla! :) Se spalovačem jsme se dostali do tréninku velice rychle a nasazené tempo cvičení bylo až neuvěřitelné. Člověk tak podá daleko lepší sportovní výkon a posune tak hranice své fyzičky a tvorby svalové hmoty daleko dál. Určitě se tak doberete vaše cíle s tímto druhem suplementů daleko dříve.

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Tipy | Přidáno: 20.09.2016 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio