Thajské masáže - získejte svou energii zpět!

Thajské masáže – získejte svou energii zpět!

V průběhu života každý pozorujeme, že již nemáme energie jako dříve. Většina z nás to přisuzuje přirozenému stárnutí organismu, stresu a neustále se zvyšujícímu výčtu našich každodenní povinností. Jistě mají tyto faktory na naši energii podíl, ale kdo říká, že se s tím musíme smířit? Energii nám totiž mohou brát i zablokovaná energetická centra v našem těle. Odblokováním energie a celkovým fyzickým a psychickým uvolněním se úspěšně zabývají thajské masáže.

Thajské masáže dokáží z našeho těla uvolnit nahromaděné napětí. Maséři protahují či stlačují energetické body v našem těle pomocí palců, dlaní, loktů, kolen i chodidel. Pomocí tlaku na správné body uvolňují svaly, klouby, šlachy, chodidla  a dokonale protahují naši páteř.

Na tomto webu si můžete přečíst více informací o thajských masážích.

Účinky thajských masáží

Thajské masáže nám přináší mnoho zdravotních výhod, které doslova dokáží zlepšit kvalitu života. Budete se cítit uvolněně a plní energie:

  • úleva od stresu
  • relaxace
  • klidná mysl
  • vnitřní rovnováha
  • zlepšení krevního oběhu
  • protáhlé svaly
  • zlepšení toku energie
  • flexibilita
  • prevence zranění
  • úleva od bolestí svalů a kloubů
  • detoxikace organismu
  • prevence proti onemocněním

Řešení bolavých zad

ananda-thai-massage1

Při sedavém zaměstnání má dříve či později většina lidí problémy s bolestmi zad a krku. Pokud pravidelně cvičíte cviky na protažení a posílení zad, chodíte na fyzioterapii nebo klasické masáže a stále nic nepomáhá, může to být tím, že se vám stres hromadí v zádových svalech rychleji a vaše záda jsou tak neustále „zatnutá“. Stres se hromadí především v trapézových svalech, které jsou pak ztuhlé a od toho nás může bolet i krk a časem i hlava. Thajské masáže díky působením na zádové svaly a zároveň uměním uvolnění stresu z těla vyřeší nejen fyzické, ale i psychické potíže způsobené každodenním stresem.

Druhy thajských masáží

Tradiční thajská masáž

1ogqqta5uj-8a2a78e8-a00b-d58e-5bab-1dbf9ee37342

Jedná se o stlačování tlakových bodů palci, dlaněmi, lokty a koleny. Uvolňuje z těla nahromaděné napětí. Pokud patříte mezi stydlivější tipy, je to masáž právě pro vás, jelikož vám půjčí volnější oděv, v kterém se masáž provádí. Ideálně by měla trvat alespoň 90 minut. Pokud je to přesně to, co nyní potřebujete, můžete se zkusit na tradiční thajskou masáž objednat.

Olejová thajská masáž

yan-spa-thai-oil-massage

Olejová masáž je prováděna pomocí kokosového oleje, který perfektně vyživí vaši pokožku. Masáž je zaměřena jak na zádové a krční svaly, tak na nohy ruce a hrudník. Na závěr masáže se masér zaměří i na vaši hlavu a obličej. Nechte se hýčkat jemným kvalitním olejem v tomto salónu na Praze 4.

Thajská masáž bylinnými sáčky

spa519_706fe9ecfa119a118d56c472fdb2faa7

Masáž je prováděna pomocí nahřátých sáčků s vybranou směsí bylin. Teplo krásně uvolní svaly a otevře póry na pokožce těla, takže výživné látky lépe proniknou do vaší pokožky.

Masáž lávovými kameny

massage-therapy

Čedičové kameny se nahřejí na 60°C. Kameny se pokládají na ztuhlé zádové svaly, které uvolňují napětí a poté pomocí těchto kamenů je prováděna jemná masáž.

Antistresová masáž obličeje a hlavy

head_massage_vmtq

Masáž, která pomáhá odstranit bolesti hlavy i migrén, uvolňovat nahromaděné napětí a pomáhá prokrvit pokožku. Je skvělým lékem na problémy s nespavostí, kterou trpí stále větší procento lidí.

Thajské masáže jsou skvělým dárkem pro vaše nejbližší, pokud máte pocit, že potřebují vypnout a věnovat se sami sobě. Thajské masáže Kiwi nabízejí dárkové poukazy.

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Tipy | Přidáno: 03.10.2016 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio