Okurkové kanapky s tuňákem

Okurkové kanapky s tuňákem

Ingredience na 2 porce:

 

  • 200 g salátové okurky
  • 100 g čerstvého tuňáka
  • 5 ml extra panenského olivového oleje
  • 20 g šalotky
  • 40 g ředkviček
  • limetková šťáva
  • sůl, pepř, kopr
  • 70 g celozrnného pšenično-žitného chleba

Postup

Okurku nakrájíme na špalíčky, které vydlabeme, abychom dovnitř mohli vložit náplň z nadrobno nakrájeného tuňáka. Tuňáka dochutíme limetkovou šťávou, solí, pepřem, nasekaným koprem, šalotkou, nadrobno nakrájenými ředkvičkami a olivovým olejem. Podáváme s plátkem celozrnného chleba.

Autor: Lucie Kovandová | Rubrika: Recepty | Přidáno: 18.12.2016 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio