Rýžový salát s kuřecím masem a chřestem
Ingredience na 1 porci
- 80 g vařené rýže basmati
- 25 g jarní cibulky
- 100 g zeleného chřestu
- 140 g kuřecích prsíček
- 10 ml olivového oleje
- sůl, pepř
- mletá sladká paprika
- citronová kůra
Postup
Kuřecí maso potřeme marinádou z části olivového oleje, soli, pepře, citronové kůry a mleté papriky. Maso opečeme na grilovací pánvi dozlatova. Jarní cibulku nakrájíme na drobno, zelený chřest očistíme, spaříme a nakrájíme na menší kousky. Zeleninu vmícháme do rýže, promícháme se zbylým olejem, osolíme a přidáme grilované natrhané kousky masa.
Autor: Lucie Kovandová | Rubrika: Recepty | Přidáno: 18.12.2016 0