Bramborový salát s treskou

Bramborový salát s treskou

Ingredience na 1 porci

 

  • 100 g ve slupce vařených nových brambor
  • 150 g tresky
  • 100 g salátové okurky
  • větší hrst hladkolisté petržele
  • půlka červené cibule
  • 15 ml olivového oleje
  • sůl, pepř
  • limetková šťáva

Postup

Tresku opečeme na části olivového oleje. Zastříkneme limetkovou nebo citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na proužky. Petržel nakrájíme nadrobno a smícháme s olivovým olejem. Přidat můžeme i protlačený stroužek česneku. Okurku nakrájíme na čtvrkolečka a opatrně smícháme s vychladnutými bramborami, treskou, cibulí a petrželovým olejem. Osolíme a opepříme.

Autor: Lucie Kovandová | Rubrika: Recepty | Přidáno: 15.12.2016 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio