Nepečený minicheesecake
Ingredience na 1 porci:
- 40 g celozrnných sušenek
- 80 g bílého jogurtu
- 100 g odtučněného tvarohu
- 14 g medu
- vanilkový lusk
- 50 g bobulovitého ovoce (může být mražené)
- plátek želatiny nebo lžička práškové želatiny
Postup
Celozrnné sušenky rozdrtíme a dáme na dno skleničky. Ovoce zahřejeme v rendlíku (podlijeme trochou vody) a ochutíme částí medu. Oheň stáhneme, vmícháme želatinu a necháme rozpustit. Jogurt smícháme s tvarohem, zbylým medem a semínky z vanilkového lusku. Tuto směs dáme navrch sušenek a zalijeme ovocem. Dáme do ledničky alespoň na dvě hodiny ztuhnout. Ozdobíme čerstvým ovocem.
Autor: Lucie Kovandová | Rubrika: Recepty | Přidáno: 16.12.2016 0