Raw čokoládovo-kokosové kostky

Raw čokoládovo-kokosové kostky

Co budeme potřebovat:

  • 200 g mandlí (2 hodiny nechte máčet ve vodě)
  • 100 g datlí (2 hodiny nechte máčet ve vodě)
  • 50 g stouhaného kokosu
  • 20 g kakaového prášku

Krémová náplň

  • 60 g panenského kokosového oleje
  • 100 g kešu
  • 3 lžíce agáve sirupu
  • 60 g kokosového krému
  • Semínka z vanilkového lusku

Postup

Veškeré ingredience z každé části celého dezertu rozmixujeme, tedy ingredience na náplň zvlášť, na korpus také apod. dáme stranou. Do menčího pekáče nebo nádoby, vtlačíme připravený čokoládový korpus. Pomocí stěrky uhladíme na korpus i připravenou krémovou náplˇm. Vrstvení dokončíme čokoládovou polevou. Nakonec vše zabalíme do potravinové fólie a vložíme do mrazáku na tři až čtyři hodiny. Po vyndání nakrájíme dezert na tyčinky. Ucháváme v mrazáku.

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Recepty | Přidáno: 19.02.2017 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio