KDY VÁM BIO NESTAČÍ

KDY VÁM BIO NESTAČÍ

Kupujete výrobky označené jako BIO? Pak vás možná nepotěšíme – právě proto, že se produkt pyšní označením BIO u něj hrozí zvýšené riziko výskytu např. mikrobů či plísní (ty patří k významným alergenům a u citlivých jedinců mohou způsobit onemocnění kůže či jiné život ohrožující nemoci u lidí s velmi oslabenou imunitou). Nabízí se tedy otázka – víte, co jíte?

KVALITU ZARUČÍ AŽ PŘESNÉ TESTY

V České republice se nachází jediná společnost, která nabízí BIO a RAW produkty a zároveň také podrobuje každou šarži detailním analýzám. „Zaměřujeme se zejména na přítomnost těžkých kovů a mikrobiologii. U některých surovin jako je třeba chlorella, spirulina či mladý ječmen provádíme i komplexnější rozbory pesticidů, polyaromatických uhlovodíků či mykotoxinů,“ upřesňuje Petr Žemlička, zakladatel ryze české firmy Empower Company, která na český trh už od roku 2012 přináší čistě přírodní produkty v nejvyšší kvalitě.

Ale zpátky k analýzám. Vzorky jednotlivých produktů pravidelně zasílají do Státního veterinárního ústavu v Olomouci (SVÚ Olomouc) a také na Vysokou školu chemicko-technickou v Praze (VŠCHT Praha). Právě zde probíhají ty nejdetailnější testy každé látky, která by mohla být považována za zdraví škodlivou. „V některých případech analyzujeme i látky, na které v Evropské unii neexistují limity, přesto jsou však nebezpečné. Řada distributorů na to spoléhá, a tak se ke spotřebitelům mohou dostat potenciálně škodlivé produkty, i když mají nálepku BIO,“ varoval Petr Žemlička.

VÝSLEDKY PRO VŠECHNY

Tyto zpracované analýzy jsou navíc dostupné komukoliv odkudkoliv. „Stačí navštívit náš web www.empower-supplements.com, zadat název produktu, jeho šarži a analýzy si můžete snadno stáhnout přímo ze stránek,“ doplnil Žemlička.

KŘIŠŤÁLOVĚ ČISTÝ MLADÝ JEČMEN

Díky těmto analýzám se tak podařilo prokázat, že například produkt ES BIO Mladý ječmen PREMIUM dosáhl nejvyšší možné čistoty a kvality suroviny. „Nechávali jsme si poslat vzorky z celého světa, například šťávu z ječmene lze vyrobit kvalitně pouze na několika málo místech na světě. Po dokončení testů vyšlo najevo, že nejčistší surovina pochází z amerického Utahu, odkud také pochází námi prodávaný ES BIO Mladý ječmen v prémiové kvalitě,“ dodal s takřka neznatelnou pýchou v hlase Petr Žemlička.

Empower Supplements_05

CO MLADÝ JEČMEN UMÍ?

Doplněk stravy ES BIO Mladý ječmen Premium je unikátní kompozicí přírodních antioxidantů pro detoxikaci těla, postupné snižování jeho překyselení, psychickou pohodu a podporu imunity i při vysoké fyzické zátěži. Díky minimálnímu obsahu travní vlákniny je možné tento produkt užívat dlouhodobě.

Pravidelné užívání mladého ječmene podporuje:

IMUNITU i během intenzivního fyzického výkonu a po něm (vitamin C)

TVORBU KOLAGENU (vitamin C)

SNÍŽENÍ MÍRY ÚNAVY A VYČERPÁNÍ (vitamin C, B6)

PSYCHICKOU POHODU (vitamin B6)

ENERGETICKÝ METABOLISMUS (vitamin B6)


PROČ EMPOWER SUPPLEMENTS?

  • Protože svým zákazníkům nabídne vždy víc než nálepku BIO. Testujeme každou šarži dovezených surovin!
  • Doprava na e-shopu chlorella-es.cz pouze za 45 Kč
  • Doprava zdarma při nákupu nad 489 Kč
  • Za pozdní doručení dárek!
  • Jistota spokojenosti – můžete vrátit i částečně spotřebované balení!

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Jídlo | Přidáno: 11.12.2017 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio