V patogenních zónách nemusí pomoci ani nejzdravější strava

V patogenních zónách nemusí pomoci ani nejzdravější strava

Jste vyčerpaní, bez energie, trápí vás bolesti hlavy, nebo máte poruchy spánku, vnitřní neklid, poruchy srdečního rytmu, hyperaktivitu u dětí, či dlouhotrvající teploty bez zjištění příčin? Hučí vám v uších, nebo trpíte bolestmi nervů a měkkých tkání, které nelze vysvětlit obvyklými příčinami? Máte poruchy koncentrace a paměti, deprese, výkyvy krevního tlaku, náchylnost k infekcím, sníženou imunitu, rakovinové onemocnění jako leukémii, rakovinu kostní dřeně, prostaty, prsou nebo nádory na mozku? Většina lidí, kteří navštěvují mou poradnu, trpí těmito zdravotními potížemi a hledají alternativní cestu k uzdravení. V současné době je každá domácnost nebo kancelář vybavena wifi připojením a různými elektrospotřebiči, které vyzařují elektrosmog. O tom, že malé děti si hrají hry na mobilních telefonech, tabletech, a že v základních školách ve třídách mají wifi připojení, už ani nemluvě. Bez těchto technologií si život nedokážeme představit. Většina z nás bohužel netuší, jaké zdravotní potíže nám některé vynálezy moderní doby mohou způsobit. Dlouhodobý pobyt v takzvaných dráždivých zónách nás může připravit o cenné živiny, které naše tělo potřebuje pro správné fungování. V lidském těle se šíří podráždění nervů prostřednictvím elektrických impulsů a změn membránových potenciálů trilionů nervových buněk, tudíž pobyt v prostředí, které je naplněné mnohem silnějším elektromagnetickým polem, může dráždit a stresovat naše tělo.

Lidské tělo nemůže fungovat bez hormonů!

Dle mé zkušenosti, dráždivé zóny zasahují do tvorby hormonů hypotalamu a hypofýzy. Poškozují fungování štítné žlázy, která produkuje řadu významných hormonů. Pokud klesne hladina hormonu melatoninu o 50%, naše tělo nedokáže spát. Melatonin je kromě jiného ochránce našeho těla před rakovinou a poklesem tohoto hormonu vznikají nebezpečné nádory – gliomy v mozku, nádory prsů, vaječníků, nebo prostaty. Melatonin posiluje imunitní systém, činí tak prostřednictvím své schopnosti zvyšovat aktivitu lymfocytů, policistů imunitního systému. Melatonin také posiluje schopnost vitaminu D zastavovat růst nádorů.

1

Jak to začíná?

Krev je takzvaně ozářená, slepená a nepropustí do těla potřebné živiny. Můžeme sníst tuny ovoce a zeleniny v nejlepší kvalitě, ale vitaminy z nich tělo nevstřebá. Vápník, který je nepostradatelný pro naše tělo, se potřebuje navázat na další minerály, aby se vstřebaly, jenže v rezonančním poli dráždivých zón na sebe nenaváže nic. Vypuzováním z mezibuněčného prostoru vznikají usazeniny vápníku – kalcifikáty, a v důsledku toho trpíme nedostatkem všech životně důležitých živin.
Vápník se ukládá v kloubech a vzniká polyartritida, tepny a cévy se ucpávají a tím vzniká arytmie, mrtvice, odvápnění kostí a jiné. K výrobě červených krvinek potřebujeme železo, když tento prvek  ztratí schopnost na sebe navázat další prvky, pak vzniká leukémie. Když se nenaváže zinek, tak vzniká diabetes… a takto bychom mohli pokračovat dále. Většina lidí následně odpoví: „Ale copak s tím můžu něco udělat?“

ANO, můžete se chránit

Jedna z možností je, že si pořídíte například Bioprotector, který vyrovnává deformované elektromagnetické pole a harmonizuje biopole lidského těla. Bioprotector je disk příjemného vzhledu, speciálně vytvořený ze slitiny kovů, které byly laboratorně testovány a jsou prospěšné pro lidské tělo. Harmonizuje prostředí, ve kterém žijeme, chrání před škodlivými účinky neionizujícího záření. Snižuje škodlivé účinky záření z mobilních telefonů, počítačů a jiných bezdrátových zařízení. Umožňuje tok životní bioenergie přes celé tělo. Má pozitivní a harmonizující vliv na naši duševní pohodu bez škodlivých vedlejších účinků. Nepotřebuje baterie nebo elektrický zdroj, má neomezenou životnost.

2
Pokud je biopole celistvé, záření neproniká do organismu. Tím, že ho nosíte u sebe, vás bude chránit všude, kam půjdete. U lidí, jež hodně telefonují, je vhodné, aby měli Bioprotector nalepený na zadní straně telefonu, a u těch, jež pracují na počítači, je lepší, aby měli kancelářský Bioprotector položený na stole co nejblíže u sebe.

Co s elektromagnetickým smogem, který jsme už do našeho těla natáhli?

Jedna z cest je detoxikace pomocí speciálních informativních preparátů vytestovaných na míru. Každé tělo je jinak zatížené a je lepší všechno, co užíváte, vytestovat pro toho daného člověka. Souběžně s vyčištěním organismu doplňte potřebné živiny. Každé tělo potřebuje dostatek vitaminů, minerálů, stopových prvků a aminokyselin, které se předtím nemohly vstřebat.

Hýbejte se!

Začnete více chodit na procházky do lesa. Stromy od nás dokáží odejímat špatnou energii a dodávat pozitivní. Cvičte například jednoduché jógové cviky na protažení těla. Cvičením rozproudíte lymfatický systém a tělo se lépe zbavuje jedů.
Myslete více na sebe tím, že na noc vypnete wifi zařízení a k telefonování budete používat sluchátka, nebo si pusťte hlasitý odposlech. Nepoužívejte jídlo z mikrovlnné trouby, toto jídlo je mrtvá strava, která je navíc ozářená. Další možností je návštěva například pyramid v Bosně, ve kterých je velké pozitivní záření – až 40 000 Bovisů, na jiných energetických místech v Bosně je možnost přijímat až 60 000 Bovisů. Tím se vám vyčistí krev přibližně na 3 měsíce, pokud si budete po návratu dávat větší pozor.

Autor: Iveta Nurová, www.Studio-Biorezonance.cz

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Jídlo | Přidáno: 13.04.2018 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio