Sluncem provoněná dobrota

Sluncem provoněná dobrota

Ať už jste milovníky masa či upřednostňujete zeleninu, nechte se oslnit zeleninovou přílohou z prvotřídních paprik a lilků – Ajvarem od Podravky. Ozvláštní každý recept svou zeleninovou jedinečností a obohatí jej o nezaměnitelnou chuť jihu.

Původem chorvatská delikatesa je čistě zeleninová příloha z paprik a lilků. Všestranně využitelný Ajvar oceníte jako doplněk ke všem masům, perfektně se snoubí s masem grilovaným, párky, hamburgery nebo klobásami. Užijete ho i ve studené kuchyni, třeba při přípravě pomazánek nebo jako dip k zelenině. Neztratí se ani v zeleninových omáčkách nebo guláši. Fantazii se meze nekladou! Vyzkoušejte Ajvar Podravka ve variantách jemný a pikant.

Vizual-Ajvar_CZ_2017_01

Ajvar Podravka jemný

Výhradně zeleninová příloha dodá připravovanému pokrmu chuť slunných dálek, kterou nezapomenete. Ajvar využijete jak v teplé, tak i ve studené kuchyni. Ozvláštnit jím můžete omáčky, dresinky, saláty, ale i zapečená jídla. Jeho nespornou předností je rychlé použití, chuť prvotřídní zeleniny a skvělá vůně. Je vhodný i pro vegetariány. To vše bez použití konzervačních látek a umělých aromat.

V nabídce e-shopu Podravka najdete také další varianty: Ajvar Podravka pikant či ochucené prémiové ajvary s cibulí, BBQ nebo extra ostrý pro milovníky ostřejších chutí.

www.podravka-eshop.cz

www.podravka.cz

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Tipy | Přidáno: 23.05.2018 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio