Recenze bot nike AIR ZOOM PEGASUS 35

Recenze bot nike AIR ZOOM PEGASUS 35

Hodnocení

+ VZHLED

+ VÁHA

+ PRODYŠNOST

+ ŠIROKÁ ŠPIČKA

+ MÍRA TLUMENÍ – VYVÝŠENÁ PATA + ŠPIČKA

1536144441-e57245cb.shrink_650_430

Pegasus 35 je nejnovějším modelem běžecké série Nike Pegasus. Je vhodný pro lidi s neutrálním došlapem a dá se použít na všechny povrchy. Celá podrážka je pokryta jakousi pomyslnou mřížkou, díky, které se skvěle přizpůsobí asfaltu, ale také mírnému terénu. Díky Flyware vláknům, které najdeme na povrchu boty – konkrétně v okolí jazyku a nártu, dokážeme chodidlo udržet pevné a sevřené v i jakýchkoli nerovnostech, které nás na trati mohou potkat.

Další obrovskou výhodou, kterou je nutno zmínit, je vysoká míra tlumení, které se vyskytuje nejen pod patou jako u ostatních bot, ale nově také i pod špičkou, čímž se postará o správnou techniku došlapu s extra dávkou energie.

1536144119-7580efec.shrink_650_430

Sama jsem nikdy předtím nepreferovala ba spíše ani nevyzkoušela botu s tak velkým tlumením a vysokou podrážkou, jako je tahle. Když jsem si však vyzkoušela Pegasus 35, ihned jsem si je zamilovala. Cítila jsem se doslova jako v peřině. Bota se díky měkké pěně mému chodidlu ihned přizpůsobila a každý krok šel strašně lehce. Hodně vyvýšená pata, o které jsem měla tolik obav, se postarala o lepší techniku došlapu. Široká špička a pohodlnost a estetický look o zaujetí všech běžců kolem.

KOMU BYCH TYTO BOTY DOPORUČILA

Díky přizpůsobilosti a velké řadě výhod bych se nebála je doporučit jako tréninkovou obuv rekreačním, tak také profesionálním běžcům na tratě do 25 kilometru.

Za mě 10 z 10! :-) A co ty, už si je taky vyzkoušel/a? :-) 

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Tipy | Přidáno: 06.09.2018 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio