Kontaktní gril - zkrátí dobu přípravy masa o polovinu

Kontaktní gril – zkrátí dobu přípravy masa o polovinu

Řešíte, jak si doma připravit šťavnatý steak nebo hříšně vysoký burger tak, aby maso zůstalo perfektně šťavnaté? Řešením může být kontaktní gril Panini od Domo elektro! Který patří mezi nejlepší kontaktní grily v poměru cena/výkon, na 3. místo ho umístil srovnávací časopis D-test!

Díky kontaktnímu grilu zkrátíte dobu přípravy masa (nebo jiného pokrmu) na poloviční dobu. Steak či burger, bagetu nebo rybu proděláváte z obou stran zároveň! Díky tomu nepřijdete o tolik cennou šťávu z masa a jídlo máte hotové 2x rychleji.

ea3fcf433edcedb02b134b86df1cfa70

Hlavní výhodou grilu kontaktního grilu Panini od Domo elektro je samozřejmě tepelná úprava masa z obou stran zároveň. Tento kontaktní gril navíc skvěle udržuje nastavenou teplotu (na výběr máte teplotu od 90 °C – 200 °C), díky čemu se maso prodělává velice intenzivně a za mnohem kratší dobu. Kromě masa ho můžete využít na přípravu domácích panini baget, toastů, ryb nebo zeleniny a to vše bez nutnosti přidávání tuku, díky čemuž snížíte počet kalorií ve vašem pokrmu :) Gril má navíc nastavitelnou výšku, takže v něm krásně proděláte pořádný flák masa stejně dobře, jako například tenký toast.

e4083f4c8e5cd8867575793b69afdb7b

Další velkou výhodou je jeho jednoduché čištění, díky dokonale nepřilnavému povrchu stačí po vaření setřít tuk a nečistoty z kontaktního grilu ubrouskem.

Jak rychle může být maso hotové?

Samozřejmě vždy záleží na velikosti masa. Průměrné kuřecí prso cca 200 g potřebuje k dokonalému prodělání cca 4 minuty na 200 stupňů. Hovězímu steaku cca 250 g k prodělání medium, stačí pouhých 2,5 minuty! Tomu říkáme rychlovka, než nakrájíte zeleninu maso už je hotové:)

To, že tento bezkontaktní gril poslouží jako perfektní dárek k vánocům, nemusíme ani zdůrazňovat:)

 

 

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Tipy | Přidáno: 28.11.2018 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio