Zdravá strava nikdy nebyla jednodušší

Zdravá strava nikdy nebyla jednodušší

Zdraví a čas patří mezi to nejcennější, co máme. Avšak znáte to. Často je třeba upřednostnit jedno před druhým. V dnešní uspěchané době je téměř nemožné, věnovat přípravě zdravého jídlo dostatek času každý den. Nezbývá než dělat kompromisy. V práci, na cestách nebo například v pauzách mezi schůzkami obvykle potřebujeme doplnit energii něčím, co je hned po ruce. Občas ani nemáme možnost nasnídat se či dostatek času dát si oběd. Energie, nálada a produktivita klesá. Běžnou praxí bývá rychle do sebe dostat cukry. To je však velmi krátkodobé řešení a brzy se opět dostaví pocit hladu. Tento kolotoč nejenže má okamžité negativní dopady na náš den, ale z dlouhodobého hlediska trpí naše celkové zdraví.

Pokeat vznikl jako odpověď na tento problém. Je to 100% přírodní jídlo ve formě pyré, jehož základ tvoří chia a lněný lej, čirok, pohanka, ovoce a tři druhy proteinů a minerálů. Neobsahuje žádný přidaný cukr, lepek ani GMO a má vysoký obsah proteinů, vlákniny a omega 3. Soustředí se tedy na nejdůležitější složky stravy a hodí se kdykoliv a kdekoliv, kde nemáte zrovna čas něco připravovat a potřebujete se zdravě najíst. Zasytí a dodá energii na další hodiny, ne minuty.  Pokeat ocení zejména ti, kteří potřebují rychlou snídani, vydatnou svačinu nebo lehký oběd, zároveň však najde využití při výletech, dlouhém cestování v autě nebo při sportování.

2019_04_15_sacky_pokeat_vizalizace_120g_novy_tvar_jablko

Pokeat je k dispozici ve čtyřech příchutích (jablko, skořice / limeta, citron / rybíz / višeň, kakao) a jedno balení vyjde na 69 korun. Můžete objednat přímo na pokeat.cz nebo na Alze.

Pokeat si zakládá na tom, že většina surovin pochází z České republiky a výroba probíhá výhradně v tuzemsku. 

 

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Tipy | Přidáno: 23.06.2019 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio