Průdušníček – hrdina se silou desítky

Průdušníček – hrdina se silou desítky

Superhrdinové jsou všude kolem nás, využijte jejich schopností i vy!

Každé dítě má svého superhrdinu, a takový idol se vždy vyznačuje něčím speciálním, ať už velkou sílou, skvělým zrakem, inteligencí či uměním se skvěle bránit proti nepřátelům. Superhrdinové nás provázejí celým dětstvím a když se zamyslíte, jistě si vzpomenete na postavu, na kterou jste si hráli i hodiny, a doufali, že jednou budete také tak silní, a budete se umět bránit proti každému zloduchovi, který vám skříží cestu. 

V životě dětí se zloduchové objevují v podobě otravné rýmy, zákeřné chřipky a obávaného kašle. Jistě je každý dobře zná a většina rodičů prožívá chřipkové sezóny, období rýmy a nachlazení se svými dětmi minimálně 3x ročně. Rádi byste zajistili svému dítku obranyschopnost a účinnou léčbu, ale nechcete dětem dávat chemická farmaceutika nebo kupovat předražené vitamíny z lékarny? Chcete jim nabídnout chutnou variantu léku, která funguje jak na prevenci, tak v případě, že nemoc už probíhá? 

image2

Pak se obraťte na největšího superhrdinu, který vždy odvede kvalitní práci a může jej zavolat každý – přírodu a její společníky bylinky! Vyzkoušejte nový bylinný sirup Herbik – Průdušníček a objevte jeho superschopnosti v podobě pozitivních účinků, které jsou dostupné pro každého malého superhrdinu.

Schopnosti Průdušníčka se skrývají v kombinaci bylinek, které se v tomto sirupu z řady Herbik nacházejí. Všichni jistě známe znáte pravidlo „Ve dvou se to lépe táhne“.  Ale co takhle v desíti?

image3-4

Právě tento počet bylinek se nachází v Herbíkově sirupu s názvem Průdušníček, a nabízí tak účinné látky k boji se zloduchy – rýmou, kašlem, nachlazením a oslabenou imunitou. Málokdo ví, že například sedmikráska účinně podporují imunitní systém a obranyschopnost organismu. A divizna navíc příznivě působí při nachlazení a zánětech průdušek a pomáhá od kašle. Společně s plicníkem, lišejníkem, yzopem a omanem, je tak ideálním pomocníkem při rýmě, bolesti v krku a ucpaném nosu. Při nepříjemném kašli se využívá také sléz a již zmíněný plicník a divizna. Také oman je bylinkou s širší využitelností, a podporuje chuť k jídlu. Všichni ostatně víme, že správná strava je základ, a přináší energii nejen pro tělo, ale i mysl. Proto sirup obsahuje i takové bylinky, které podporují trávení a činnost střev, a těmi jsou tymián, lišejník, popenec a yzop. Celé skupině superhrdinských bylinek pak dominuje nejznámnější přírodní lék proti kašli, rýmě a nachlazení a tím je jitrocel, který obsahuje všechny účinky, které jsou uvedeny výše, a proto i zde nesmí chybět.

Sirup Herbik Průdušníček je první výrobek z připravované řady bylinných přípravků pro děti v internetovém obchodě Herbavis.cz, která s časem nabídne kromě svého stávajícího sortimentu bylinných léčiv více přípravků určených pro děti. Tak neváhejte, připojte se k týmu přírodních superhrdinů, a vyzrajte na všechny zloduchy chytře a chutně!

 

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Tipy | Přidáno: 08.10.2019 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio