Odšťavňovač - Proč? Nač? Zač?

Odšťavňovač – Proč? Nač? Zač?

Zahlédli jste někde reklamu na odšťavňovače nebo zaslechli “šťavnatou” diskuzi kolegů a začali přemýšlet nad tím, k čemu vlastně odšťavňovač je? Jestli nejde jen o módní bublinu, která zakrátko praskne? Pojďme se na odšťavňování podívat společně, projít výhody i mýty a prozkoumat jeden konkrétní model odšťavňovače.  

Proč je vlastně odšťavňování ovoce nebo zeleniny dobré? 

Pro zdraví. A to doslova. Z čerstvě připravené šťávy získáte pro své tělo maximum vitamínů, živin a zdravých látek, které vám žádná krabička z lékárny nezajistí. V čerstvé šťávě navíc dodáte tělu tolik potřebné enzymy, které mají pozitivní vliv na detoxikaci i energii, posilují imunitu a tlumí záněty. V doma připravené šťávě máte navíc přehled o tom, co skutečně pijete. Žádná chemie, žádné přidané cukry, žádné koncentráty! 

Nač se zaměřit při výběru odšťavňovače? 

Na to, co budete nejčastěji odšťavňovat. Na pohodlné vkládání, které vám ušetří spoustu práce s přípravou a krájením surovin. Na jednoduchost čištění. Na styl odšťavňování – odstředivé odšťavňovače jsou sice rychlé, ale ve šťávě nenajdete tolik vitamínů, enzymů a živin jako když použijete šnekový odšťavňovač s pomalými otáčkami. 

001_Gracioso-600854

Zač pořídíte skutečně dobrý odšťavňovač, který splňuje všechny vaše požadavky?

Pokud trváme na skutečně efektivním odšťavňování, stane se nejlepší volbou odšťavňovač české značky G21 Gracioso. Jeho přednosti jsou jasné:

  • snadné ovládání pomocí dotykového displeje
  • nejefektivnější způsob odšťavňování díky horizontálně umístěnému keramickému šneku
  • velký vkládací otvor 7,5 cm pro rychlou přípravu surovin bez krájení 
  • maximální výtěžnost z ovoce a zeleniny díky pouhým 70 otáčkám/min.
  • schopnost dokonale odšťavnit veškeré suroviny jak tvrdou kořenovou zeleninu, tak i peckoviny, bobule, bylinky, citrusy 
  • extra snadná údržba
  • garance spolehlivosti díky prodloužené záruce 4 roky

Výrobce tohoto klenotu se specializuje na produkty pro zdravou výživu ve špičkové kvalitě a plné výbavě za dostupné ceny. Odšťavňovač proto dostanete i s kvalitní nádobkou s úchopem na čerstvě připravenou šťávu, nádobkou na odšťavněnou dužninu i pěchovadlem. 

017_Gracioso-600854

 

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Tipy | Přidáno: 03.10.2019 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio