Trpíte každodenní únavou? Máme řešení.

Trpíte každodenní únavou? Máme řešení.

I vás ovlivňuje každodenní únava a podepisuje se to na vašich každodenních povinnostech? Spíte 8 i 10 hodin denně, ale stejně vám to nestačí? Možná vám náš článek opravdu pomůže.

Je jednoduché poradit lidem, že je pro ně nejlepší spát 6 až 8 hodin spánku denně a musí být zaručeně v pohodě. Osobně znám jedince kteří spí klidně 5 hodin denně a po celý den žádnou únavu nepociťují. Tímto nechci říci, abyste spali 5 hodin denně, ale že je to velice individuální záležitost a na každého platí něco jiného.

První rady zní:

 

  • Vyvážený jídelníček obohacený o vitamíny a antioxidanty
  • Pravidelná dávka pohybu
  • Snažit se ze života vytlačit přebytečný stres
  • Nechodit spát během dne (když, tak maximálně na 20 minut)
  • Vyhýbejte se příliš tučným jídlům
  • Jezte alespoň 300 g čerstvé zeleniny denně

Jestli vám tyto základní věci nepomohou, doporučuji sáhnout po:

1. Matcha Tea

Jedná se o extra silný zelený čaj, jehož příprava je velice jednoduchá! Dá se připravit za studena krátkým protřepáním v šejkru, ideální při cestě do práce. Jeho příprava vám nezabere žádný čas. Velkým benefitem tohoto zeleného čaje oproti normálnímu je, že se připravuje tím způsobem, že je celý rozemlet v jemný prášek a vy ho vypijete komplet, se stonky a vším potřebným (u normálního zeleného čaje pijete pouze vylouhovaný čaj z listů).

Pouze elitní japonští farmáři znají know-how na výrobu čaje Matcha. Výroba tohoto čaje je bezpochyby jednou z nejnáročnějších metod produkce čajů na světě.

Pro představu, jedna porce čaje Matcha má stejné nutriční hodnoty jako 10 šálku obyčejného zeleného čaje!

Objednat můžete zde 

Matcha_HP3_03

2. Zelená káva

Ne opravdu se nejedná o nějaký speciální druh kávy, za kterou budete platit velké peníze. Zelená káva je káva uplně obyčejná, jen neproběhla pražením. Tato káva má mnohem větší obsah kofeinu a dalších prospěšných látek, které mimochodem také podporují spalování tuků.

Zelenou kávu si připravíte jednoduše – zalijete vroucí vodou a necháte přibližně 5 minut louhovat. Doporučené dávkování je 1 až 3 kávy denně.

Můžete objednat zde

www.matchatea.cz

3. Guarana

Guarana, neboli Paullinie nápojná (Paullinia cupana), je stálezelený keř s popínavými větvemi rostoucí převážně v Brazílii a tropické oblasti Ekvádoru, Venezuely a Kolumbie.

Semena guarany jsou již po staletí využívána domorodými obyvateli jako přírodní všelék. Obsahují celou řadu lidskému tělu prospěšných látek. Díky vysokému procentu tříslovin používají Indiáni originální brazilskou guaranu proti průjmu a při úplavici. Podíl balastních rostlinných vláken pozitivně ovlivňuje trávení. Najdeme zde také antioxidanty, vitamíny nebo rostlinné oleje. Povzbuzující účinná složka je tvořena alkaloidy theobrominem, theofylinem a zejména guaraninem, což je analog kofeinu.

Objednáte zde

www.naturaforce.com

 

 

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Tipy | Přidáno: 28.06.2015 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio