Nejlepší tuňáková pomazánka s vejcem a kyselou okurkou
Zdravá svačina přijde vždycky vhod, tato tuňáková pomazánka ale také skvěle poslouží jako studený oběd v práci či ve škole!:) Receptů na tuňákovou pomazánku jsme ochutnali spousty ale tenhle recept, ten opravdu patří mezi ty nejlepší a nejjednodušší! Dost bylo řečí, teď pojďme k věci!
Co budete potřebovat na přípravu tuňákové pomazánky
- 1 plechovku tuňáka ve vlastní šťávě
- 1 uvařené vejce
- 1/2 červené cibule
- 2 kyselé okurky
- 2 lžíce zakysané smetany
- 1 lžíce majonézy light
- sůl, pepř
Postup
Všechny ingredience nakrájejte na co nejmenší kostičky dokážete, dejte si záležet, opravdu to má veliký vliv na finální chuť pomazánky!:) Tuňáka vyklopte do misky i se šťávou a pořádně ho vyšlehejte se zakysankou a majonézou. Poté přihoďte pokrájenou zeleninu a dochuťte solí a pepřem. Skvěle chutná na čerstvě opečeném toastu!
Přejeme vám dobrou chuť!
Další skvělé recepty najdete zde
Autor: Marek Řípa | Rubrika: Recepty | Přidáno: 21.02.2020 0