Jak efektivně spalovat tuky v pohodlí domova?

Jak efektivně spalovat tuky v pohodlí domova?

Aktuální situace, kdy jsou zavřená fitness centra a všechny lekce, mnohé z nás dohnala k tomu, vytvořit si své domácí fitko. Někdo bohužel nemá to štěstí a nemá dostatek prostoru, nebo financí a tak nemá moc možností.

Nemusíte zoufat, v těchto případech Vám skvěle poslouží steppery! Nestojí velké jmění a nezaberou skoro žádné místo. Lze na nich parádně zničit zadek a nohy a spálit pořádnou porci kalorií.

Jaké tedy máte možnosti? Buďto můžete sáhnout po stepperu, který je zaměřen pouze na zadek a nohy, je většinou levnější ale je zacílen pouze na spodek těla.

Co se týče zapojení horních končetin, tak to umožňují steppery buďto s expandery, nebo jsou modely přímo s madly, při cvičení na těchto stepperech zapojíte jak spodní část těla tak i horní!:)

Stepper s expandery 

2000

Stepper s expandery a madly

2000-2

Co ještě určitě stojí za zmíňku, tak je balanční podložka, na které skvěle procvičíte balanc a střed těla v kombinaci s expanzery, díky kterým skvěle procvičíte horní polovinu těla – ruce, ramena a např. záda – odkaz zde

2000-3

K tomuto už nás napadá jen modulární ochranná podložka, která ochránní vaší podlahu, můžete si jí sestavit dle vašich představ a určitě to nezrujnuje vás rozpočet!:) Odkaz máte zde

2000-4

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Tipy | Přidáno: 19.04.2021 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio