Znáte složení potravin, které kupujete? 

Znáte složení potravin, které kupujete? 

Každý, kdo se alespoň trochu zajímá o zdravou výživu, by měl při nákupu pečlivě číst etikety. Někdy je ovšem pořádně náročné vyznat se v dlouhém výčtu použitých surovin a odlišit riziková éčka od těch zdraví naprosto neškodných. S orientací pomáhají certifikáty, které garantují kvalitu a také ty obchody a e-shopy, které si pečlivě vybírají prodávané značky.

Hledáme značky, které mají lepší složení

Za e-shopem Lepší Složení stojí Klára a Petra. V době, kdy se staly maminkami, hledaly pro své děti cereálie, které nebudou plné cukru, zdravé varianty sušenek i křupek nebo dětský šampus bez umělých barviv. Objevily značky, které mají skvělé složení, ale na českém trhu nebyly dostupné. Pustily se proto do jejich dovozu.

fruchtbar

Nakupte s 20% slevou

Udělejte si zásobu zdravých svačinek, rychlých snídaní či BIO sladkostí pro letní výlety. Máme pro vás 20% slevu na celou nabídku. Stačí v objednávce zadat kód CHCEMEJISTZDRAVE, využít ho můžete do 30. června 2023.

Zdravé cereálie z Lotyšska

Sladké cereálie jsou oblíbenou dětskou snídaní, ale množství cukru v jedné misce bývá často tak vysoké, že bychom podle výživových specialistů měli takové jídlo považovat spíše za dezert než za zdravou snídani. Cereálie MILZU! proti běžným značkám obsahují až o polovinu méně cukru a díky celozrnné mouce jsou přirozeným zdrojem vlákniny, vitamínů skupiny B a minerálních látek (železo, fosfor, zinek a hořčík).

milzu cerealie

Barveno jen přírodou

Bonbony a lízátka hýří všemi barvami. Často jde o umělá barviva, která mohou být spouštěčem alergií. Sladkosti značky YumEarth se proto barví výhradně výtažky z ovoce a zeleniny. Také garantují, že ve složení nenajdete ty nejčastější alergeny jako jsou lepek, arašídy, laktóza, ořechy, soja, vejce, sezam či mořské plody. Bez obav tak můžete sáček YumEarth bonbonů přinést jako dárek i dítěti, u kterého neznáte jeho potravinová omezení.

Yumearth

Dětský šampus bez přidaného cukru

Chystáte dětem oslavu narozenin? Nebo plánujete jinou dětskou párty? Dětské šampaňské je určitě nadchne. A když zvolíte Kidibul, nemusíte mít vůbec žádné výčitky svědomí. Vyrábí se z ovoce, nepřidává se žádný cukr.

kidibul

Pečené křupky s konopným proteinem

Vaši chuť na chipsy zdravěji vyřeší křupky Milzu! Hempcrunch. Nejsou smažené, ale pečené – pouze se v závěru výroby olejem sprejují kvůli chuti, křupavosti a trvanlivosti. Hlavní surovinu tvoří sušený hrách, takže mají vysoký obsah rostlinných bílkovin. Ve složení najdete také konopný protein.

hemcrunch

Sklenka vína i pro těhotné a řidiče

I abstinenti, řidiči a těhotné ženy si mohou vychutnat skleničku vína. Podívejte se na nabídku nealkoholických vín Vintense. Vyrábí se stejně jako normální vína, ale v závěrečné fázi se odstraní alkohol. Chuť a kvalita zůstanou beze změny.

vintense

BIO svačinky pro batolata i školáky

Každý rodič ví, že pro rodinnou pohodu je důležité mít za každé situace pořádnou zásobu svačinek. S tím vám pomohou ovocné kapsičky, kukuřičné křupky, ovocné tyčinky a zdravé sušenky.

svacinky

Vegetariánské jídlo během chvilky

Směsi MILZU! Veggy Crush by měl mít doma v zásobě každý. Během chvilky s nimi připravíte vegetariánské jídlo plné rostlinných bílkovin. Základ tvoří sušený šedý hrášek a koření. Vyzkoušejte sušené nemasové směsi pro přípravu falafelu, vegetariánských hamburgerů či středomořských placiček nebo směsi pro přípravu vegetariánských zeleninových pomazánek.

veggy crush

Tekuté vitamíny s ovocnými výtažky

Nepolykejte tabletky – stačí se napít. Zajímavým doplňkem stravy jsou vitaminové vody Care Lab. Neobsahují cukr, jen pramenitou vodu, ovocné extrakty a šťávy a směs vitamínů. V nabídce najdete i varianty s obsahem veganského kolagenu.

divas

BIO energy drink s přírodním kofeinem

Pijete energy drinky? Tak to určitě zkuste nový BIO energy drink rakouské značky Hollinger. Chutná a funguje jako ty běžné, ale má podstatně lepší složení. Energii vám dodá přírodní kofein z kávových zrn a ve složení nenajdete žádná barviva ani chemické příchutě či konzervanty.

bio energy drink

 

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Tipy | Přidáno: 23.05.2023 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio