Jak si nejlépe vybrat plynový gril

Jak si nejlépe vybrat plynový gril

Letní dny a dlouhé, teplé večery už jsou tady, mnoho z nás se těší na rodinné grilování venku na zahradě či na pikniku s přáteli. A když jde o grilování, není nic lepšího než spolehlivý plynový gril, který vám poskytne jednoduchost, rychlost a vynikající výsledky při přípravě jídel.

Jednou z předních značek na trhu s plynovými grily je Campingaz, značka, která je známá svými kvalitními grily a dlouholetou tradicí. V tomto článku se podíváme na to, jak si vybrat ideální plynový gril od této značky.

Při výběru plynového grilu je důležité zvážit několik faktorů. Za prvé, zamyslete se nad velikostí grilovací plochy, kterou potřebujete.

Campingaz nabízí širokou škálu velikostí grilovacích ploch, takže si můžete vybrat ten, který vyhovuje vašim potřebám. Pokud plánujete grilování pouze pro rodinu, menší gril s menší grilovací plochou by mohl být ideální. Na druhou stranu, pokud často pořádáte velké grilovací večírky, budete potřebovat větší grilovací plochu, abyste všechny hosty uspokojili a mohli jste všichni jíst ve stejnou dobu! :)

Dalším, důležitým faktorem je výkon grilu. Campingaz nabízí grily s různými výkony, takže si můžete vybrat ten, který splňuje vaše potřeby. Vyšší výkon znamená rychlejší a účinnější grilování.

Pokud chcete grilovat maso s perfektně upečenou krustou, vyšší výkon grilu je klíčový. 

Bezpečnost na prvním místě

Campingaz se pyšní svými bezpečnostními funkcemi, které zahrnují ochranu proti úniku plynu a snadné ovládání. Je vždy důležité mít na paměti bezpečnost při používání plynového grilu, a proto je výběr důvěryhodné značky, jako je Campingaz, zásadní.

Co se týče kvality a odolnosti, Campingaz se řadí mezi špičkové značky. Jejich grily jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které zajišťují dlouhou životnost grilu a perfektní odolnost vůči povětrnostním podmínkám.

Pokud jde o konkrétní modely, značka Campingaz nabízí hned několik skvělých možností.

Například vlajková loď celých sérií, kterou jsme měli možnost důkladně otestovat ( na našem Instagramu můžete vidět několik videoreceptů ) – model 4 Series Onyx S, je ideální pro rodinné grilování ale také pro velkou skupinu přátel, nabízí výkon, velkou grilovací plochu a spolehlivost. 

Gril 4 SERIES ONYX S (1)

Jako největší výhodu však vidíme samotné řešení čistícího procesu, kdy veškeré nečistoty, které při grilování vznikají, pobírají šuplíky s vodou, které jsou umístěné pod grilovací plochou. Po grilování šuplíky s nečistotami jednoduše vypustíte do speciálně umístěných nádobek na spodních dvířkách, grilovací plochy otřete ubrouskem a máte hotovo a připraveno na další grilování.

Pro ty, kteří preferují mobilní gril, který si mohou vzít všude sebou je tu například GRIL ATTITUDE 2GO CV, který je kompaktní, snadno přenosný a ideální pro pikniky a kempování. Jedná se o malý, výkonný gril, na kterém i s malou plynovou kartuší vydržíte velice dlouho grilovat – grilovací plocha z pravé litiny navíc skvěle akumuluje teplo a pokrmy krásně “dojdou” i při vypnutých hořácích. 

Gril ATTITUDE 2GO CV (1)

Ať už si vyberete jakýkoli model od značky Campingaz, můžete se spolehnout na kvalitu, výkon a bezpečnost. S jejich grilem si užijete skvělé grilování a vytvoříte nezapomenutelné zážitky s rodinou a přáteli.

Až se tedy rozhodnete investovat do nového plynového grilu, nezapomeňte zvážit značku Campingaz a jejich širokou nabídku grilů.

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Tipy | Přidáno: 11.07.2023 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio