Na Werecu najdete vše, co potřebujete pro zkvalitnění života v non toxic kvalitě

Na Werecu najdete vše, co potřebujete pro zkvalitnění života v non toxic kvalitě

Vyznavači zdravého životního stylu se zaměřují na všechny jeho aspekty, ať už se jedná o to, co jí, pijí, s pomocí čeho se starají o sebe i svůj domov. A protože je stále oblíbenější, jsme tu pro to, abyste se s ním nejen seznámili, ale také začali kamarádit. Rozhodnutí začít používat non toxic produkty vám totiž změní život.

Non toxic není životní styl, je to filosofie, které propadnete

Spolu s nadužívání chemických parfemací a dalších látek, které se objevují v prostředcích denní potřeby, se začaly objevovat mnohé zdravotní potíže. Ať už jde o alergické reakce, potíže respiračního systému, nebo zvýšený výskyt kontaktní dermatitidy či dýchacích potíží. K non toxic životnímu stylu vede ty, kteří se ho rozhodnou praktikovat zvědavost, touha zkoušet nové věci, ale také to, že se u nich nebo jejich blízkých projevují některé ze zmíněných potíží. A oni chtějí vědět, kde je zakopaný pes.

Pokud chcete žít netoxickým životním stylem, nemusíte se bát ani finanční náročnosti, prostě si potřebujete zvyknout na to, že vaše investice se vyplatí z dlouhodobého hlediska. Dáte-li mu šanci, nahrazení produktů běžné potřeby ani nemusí moc bolet vaši peněženku. Důležitá je ochota hledat nové způsoby a chuť změnit zaběhnutý rytmus vašeho fungování. Když se naučíte přemýšlet tak, abyste měli z užívání každodenních produktů co největší zdravotní prospěch a zároveň mysleli na životní prostředí, pak už to jde poměrně hladce.

Náš e-shop nabízí například čističe a prostředků na praní, které jsou schopné plné konkurence těm dosud používaným. Protože i my chceme mít krásný, čistý a voňavý domov bez negativního vlivu na zdraví člověka i přírodu. Netoxická drogerie totiž nabízí poměrně rozlehlou škálu voňavých gelů na praní, čisticích prostředků pro lesk vašeho domova a v tomto smyslu dokážeme plně vyhovět různorodým potřebám i zvykům našich zákazníků.

Proč vzniklo Wereco a co nabízí zákazníkům?

Wereco vzniklo jako projekt, který má za cíl pomáhat hledat cestu k netoxickému životnímu stylu za zachování co největšího uživatelského komfortu. Prostě protože jsme chtěli zvýšit povědomí o něm u české veřejnosti a zlepšit dostupnost sortimentu, po kterém je stále větší poptávka i v naší zemi. A zároveň ukázat, že k tomu, abyste krásně voněli a váš domov zářil čistotou nepotřebujete zbytečné syntetické chemikálie. Další každodenní motivací pro osazenstvo našeho e-shopu je poskytování kvalitního poradenství, vedoucího k tomu, abyste si naše produkty oblíbili stejně jako my sami.

Vyznat se v moři produktů totiž může být trošku problém, a to nejen pro začátečníky v non toxic. Snažíme se poskytovat široké informace o těch, které pro vás pečlivě vybíráme a testujeme na svém blogu, kde najdete kromě recenzí i tipy pro bezpečné používání esenciálních olejů a hydrolátů a plno dalších informací, které vás zajímají. Například o tom, jak fungují non toxic potravinové doplňky. Blog píšeme prostě proto, abychom zákazníkům co nejlépe usnadnili jejich rozhodování. Chceme, aby bylo pro vás nakupování co nejpohodlnější, bez zbytečných starostí a otázek.

Werecu můžete věřit, zkoušíme produkty za vás a sami je používáme

Ať už jste v non toxic začátečníci, nebo pravidelní uživatelé produktů, které splňují přísná pravidla tohoto životního stylu, naší nabídce můžete opravdu věřit. Testujeme na sobě nebo svých domovech vše, co prodáváme. Od potravinových doplňků přes kosmetiku až po čisticí prostředky. Milujeme hledání a objevování nových značek, které s nadšením zámořského objevitele vybíráme do sortimentu tak, aby co nejlépe pokryly veškeré potřeby našich zákazníků od hlavy až po paty. Nebo od stropu po podlahu.

I když někdy musíme sáhnout po kompromisním řešení, typicky třeba v dekorativní kosmetice, o kvalitu se u nás opravdu bát nemusíte. Nenabízíme totiž nic, co bychom si neovoněli, neosahali a nesnědli my sami. Mnohé značky pro vás do České republiky sami dovážíme. Takže u nás najdete kromě kosmetiky a drogerie či kosmetických doplňků nebo užitkových předmětů denní potřeby také skvělé a chutné čaje, koření, alternativní mouky nebo zdravé pochutiny. Které nás provází při pocitech radosti, splínech nebo nám prostě a jednoduše pomáhají zlepšovat náš každodenní život tak, aby byl co nejpříjemnější. Prostě pod to, co prodáváme, se vám můžeme klidně podepsat.

Pavlína Klaudová

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Tipy | Přidáno: 02.07.2023 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio