Pikantní kešu krémový dip |RAW|VEGAN|
Ingredience:
- 3/4 šálku syrových kešu
- 1 nakrájené rajče
- 1/4 lžičky sušených papriček
- 1/2 lžičky sušeného česneku
- 1/2 lžičky uzené papriky mleté
- 1/4 lžičky soli
- 1/4 lžičky pepře
- 2 lžíce chilli pasty
Postup:
Rozmixujte kešu oříšky na nejvyšší stupeň, přidejte jedno loupané konzerované rajče na malé kostičky, použijte také rajčatovou šťávu z plechovky. Vyšlehejte do hladka (do krémové konzistence). Přidejte zbytek ingrediencí a pořádně zamíchejte.
Podávejte se zeleninou, nebo se zeleninovými chipsy.
Autor: Marek Řípa | Rubrika: Recepty | Přidáno: 21.10.2015 0