Honí vás večerní mlsná? Víme jak ji uspokojit a přitom nic nepokazit!

Honí vás večerní mlsná? Víme jak ji uspokojit a přitom nic nepokazit!

Určitě ten pocit znáte, celý den dodržujete zdravý a vyvážený jídelníček, s posledním jídlem skončíte v 8 hodin večer a v 10 je to tady, neskutečná chuť a někdy i hlad! Zaútočíte na ledničku, prohrajete, šáhnete po nezdravém jídle, po prvním soustu si už říkáte, že je to stejně jedno, že už jste to porušili a tak ztláskáte půlku lednice a jdete spát s hezky plným břichem. Takhle to vypadat určitě nemá.

Jak uspokojit mlsnou?

Ideální je kombinace rostlinných tuků a bílkovin, u této kombinace nemusíte dodržovat 3 hodinový interval před spánkem. Rostlinné tuky pomou bílkovinám vstřebat se a ochránit tak svalstvo před svalovým katabolismem, takže takováto svačinka je více prospěšná než neprospěšná.

Po čem tedy konkrétně šáhnout?

Cottage, s olivovým olejem a avokádem! Cottage je bohatým zdrojem bílkovin, olivový olej a avokádo zase skvělým zdrojem kvalitního rostlinného tuku! Touhle svačinou 100% nic nezkazíte!

DSC_0023

Zeleninou nic nezkazíte

Pokud máte na něco chuť nebo hlad, šáhněte po mrkvi, kedlubně, salátové okurce a chroupejte. Skvělý večerní snack je také řapíkatý celer s jogurtovým/tvarohovým dipem dle chuti!

Sun-dried tomato and basil hummus

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Tipy | Přidáno: 23.10.2018 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio