Patifu - Když jste milovníkem paštiky!

Patifu – Když jste milovníkem paštiky!

Patifu, jsou paštiky z tofu. Tyto paštiky se dají použít jako skvělá zdravá svačinka, která nenaruší váš zdravý životní styl. Pro mě osobně, byl objev tohoto výrobku velice přínosný, jsem milovníkem paštik, ale to složení? Paštika Patifu je oproti normální paštice vhodná i při dietě, je bezlepková, hodí se pro diabetiky, ale také je vhodná pro vegany a vegetariány, jelikož její složení je 100 % rostlinného původu. Díky skvělé chuti má patifu velkou oblibu i u malých dětí!

Zakoupit můžete v drogériích DM, Globusu a v Tescu.

Tyto tofu paštiky mají 9 příchutí, což je také velká výhoda, nás nejvíce zaujala příchuť Delikates a příchuť Deluxe. Pro více informací a přehled všech příchutí, můžete navštívit stránku: http://patifu.cz/.

Tip na recept:

Bruschetta s Patifu rajče-olivy

Skvělá zdravá svačinka, která bude chutnat i malým dětem! Předvěďte se před svou návštěvou a připravte tento skvělý pokrm na svou zahradní párty či jen na obyčejnou sešlost s přáteli.

Celozrnnou bagetu nakrájejte na plátky, potřete vrchní stranu extra panenským olivovým olejem a dejte rozpéct na gril. Rajčata krájejte na drobné kostičky, vymačkejte česnek, čerstvou petržel pokrájenou na jemno, vše smíchejte s Patifu rajče-olivy a nechte 30 minut schladit. Vzniklou směs namažte na rozpečené bagetky, ještě zakápněte trochou olivového oleje a můžete servírovat.

Touto skvělou pomazánkou uděláte radost každému, i když se snaží dodržovat zdravý životní styl, či je vegetarián, nebo je na bezlepkové dietě, stačí použít bezlepkové pečivo a je hotovo:)

A_brucheta_s_rajcaty_orez

Skvělou inspiraci a spousty dalších receptů naleznete zde : http://patifu.cz/#recepty

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Tipy | Přidáno: 18.05.2016 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio