Čokoládová buchta plná proteinu!
Mlsat sladké a přitom doplňovat tolik potřebné bílkoviny? Sen snad každého, právě tuhle bombu vám teď ale přinášíme! U tohoto receptu je důležité použít správný protein pro dobrou konzistenci, my máme pro pečení ozkoušen tento 90 % protein s čokoládovou příchutí.
Co budete potřebovat:
1. 40 g čokoládového proteinu - odkaz zde
2. 50 g jemně mletých ovesných vloček
3. 2 střední jablka
4. 1 lžička mleté skořice
5. 100 g 70 % čokolády
6. 20 g kokosového oleje
7. 2 vejce
8. 2 lžičky kypřícího prášku
9. 150 g tvarohu
10. 150 ml mléka
Postup:
1. V misce smíchejte vejce, vločky, protein a mléko
2. Rozpusťte čokoládu s kokosovým olejem ve vodní lázni
3. Polovinu čokolády nalijte do misky s vločkami. Druhou půlku zatím dejte stranou
4. Přidejte nastrouhané jablka a kypřící prášek
5. Hotovou směs promíchejte a dejte na plech cca 3-4 cm vysokou vrstvu na pečící papír. Pečte cca 25-30 minut při 180 stupních
6. Druhou polovinu čokolády pěkně vyšlehejte s tvarohem
7. Po vyndání z trouby necháme chvíli vychladnout a poté nanášíme vrstvu polevy s tvarohem
Přejeme vám dobrou chuť!
Líbí se vám naše recepty?:)
Autor: Marek Řípa | Rubrika: Recepty | Přidáno: 22.01.2020 0