Kedlubnový krém s obloženým chlebem

Kedlubnový krém s obloženým chlebem

Ingredience na 4 porce:

 

  • 300 g kedlubny
  • 11 g másla
  • 750 ml zeleninového vývaru
  • 50 g brambor
  • 250 ml sójového mléka
  • 50 g jarní cibulky
  • 10 g klíčků
  • sůl, pepř a špetka muškátového oříšku

K podávání na 1 porci:

 

  • 50 g celozrnného chleba
  • 20 g lučiny
  • 25 g ředkviček
  • špetka soli

Postup

Na másle orestujeme na kousky nakrájené kedlubny a brambory. Zalijeme vývarem, přidáme nastrouhaný muškátový oříšek, osolíme, opepříme a vaříme do změknutí. Dolijeme sójové mléko a rozmixujeme. Polévku servírujeme zdobenou nasekanou jarní cibulkou a klíčky. Podáváme s chlebem namazaným lučinou a obloženým plátky ředkviček.

Autor: Lucie Kovandová | Rubrika: Recepty | Přidáno: 04.01.2017 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio