CHCETE JÍST ZDRAVĚ – ULOVTE SI MOŘE ZDRAVÍ NA RYBIČKOVNA.CZ
Touha jíst zdravě pronásleduje snad každého z nás. Těch zdravých potravin, které konzumujeme je opravdu hodně a každá taková potravina je zdravá jiným způsobem. Důležité tak je mít opravdu pestrou stravu a pokud možno velmi kvalitní stravu. Po obojím naše tělo touží, ať tomu věříme nebo ne. Pokud si chcete splnit obě podmínky – pestrou a kvalitní stravu, doporučujeme Vám nahlédnout do e-shopu kluků z Rybickovna.cz a zde si můžete ulovit svoje MOŘE ZDRAVÍ – konzervované sardinky nebo makrely té nejvyšší kvality.
Konzervované sardinky? Buď je miluješ nebo nenávidíš. Ta nenávist bohužel občas pramení z našich zkušeností z minulostí, kdy jsme konzumovali sardinky, které bohužel nebyly tak kvalitní jako prémiové sardinky od firmy PINHAIS z portugalského městečka Matoshinos. Tento výrobce snad již jako jediný na světě zpracovává sardinky ručně
Znáte snad dokonalejší nástroj, než jsou lidské ruce? Možná by s nimi mohly soupeřit nejnovější technologie a robotické nástroje, ale rukám nemůžete upřít jednu věc. Jsou schopny rozdávat lásku, energii a radost. A navíc každé jsou jedinečné. A tak protože každá rybička projde lidskýma rukama, zákonitě se to odrazí i v tom, jaký pocit z její konzumace máte. Nevěříte? Pak to zkuste sami a rozhodněte se sami jestli na tom něco je. Cena není nízká, ale za kvalitu se platí a věřte, že rozdíl proti těm levným sardinkám, co kolikrát ani vlastně nejsou sardinky (jsou z Baltu) je obrovský a proti těm levnějším je stále velký.
Jedinečné postupy při zpracování totiž zaručují tu nejvyšší kvalitu a chuť. Nic by se ovšem nedalo zachránit, kdyby již na začátku nebyla čerstvá sardinka. Vše tak začíná samotným lovem ryb. Malé loďky brzy ráno přivezou čerstvé sardinky, jen aby je pracovníci závodu mohli co nejdříve začít zpracovávat. Sardinky pro levné a průmyslové zpracování loví velké lodě, které tráví týden na moři a každý den svůj úlovek mechanicky zpracují a zakonzervují.
V PINHAIS se sardinky, ale i ostatní ingredience, jako je zelenina, se zpracují začerstva, aby si uchovaly co nejvíce výživných látek. Do konzerv se používá pouze 100% olivový olej. Během ručního zpracování dojde i na tajné postupy a receptury, ačkoliv se používají již dlouhé desítky let. Společnost spolupracuje s desítkami drobných dodavatelů, čímž podporuje využití místních zdrojů. Důrazem na ruční práci a omezení strojové výroby nabízí zaměstnání až stovkám lidí a zároveň se dá její chování považovat za šetrné k životnímu prostředí.
Možná si budete říkat, až se podíváte do e-shopu Rybickovna.cz, že je jejich sortiment úzký. Najdete zde sardinky od jednoho výrobce ve své podstatě 4 druhy (v olivovém oleji, v pikantním olivovém oleji, v rajčatové omáčce a v pikantní rajčatové omáčce). Věřte, že kluci z Rybickovna.cz za Vás ochutnali sardinky od spousty výrobců a nespočetně variant, ale nakonec pro Vás vybrali to úplně nejlepší! Nedávno přidali dvě novinky – makrely v olivovém oleji a v pikantním olivovém oleji. Recenzi na makrely od PINHAIS přinášíme na jiném místě.
Kluci z Rybičkovna.cz dělají svojí práci s velkou láskou a snaží se na český trh do každého města a vesničky přivézt moře zdraví, prostě nejlepší rybičky. Svůj sortiment už brzy doplní o další Rybičkovou prémiovou specialitu.
Psát tady podrobně o zdravotních výhodách sardinek by bylo zrovna tady předpokládáme nošením dříví do lesa a tak snad jenom to absolutně nejdůležitější. Konzervované rybičky jsou plné zdravých omega-3 tuků, které dokáží významně snižovat riziko kardiovaskulárních příhod. Vedle toho omega-3 tuky také pomáhají k lepší náladě, myšlení, oběhu krve a metabolismu glukózy a inzulinu, snižují krevní tlak a chrání před srdečními chorobami.
Omega – 3 podporuje dobrou náladu a myšlení a tak pokud se podíváte na FCB a Instagram kluků (Petr a Jirka) z Rybickovna.cz, pak pochopíte, proč jsou oba tak v pohodě a stále usměvaví.
Autor: Marek Řípa | Rubrika: Tipy | Přidáno: 19.11.2020 0