Hlad i chuť spolehlivě zažene sušené maso
Nejčastějším novoročním předsevzetím je snaha zhubnout. Každý to známe. Kdo by nechtěl shodit nějaké to kilo navíc, obzvlášť po Vánocích. Jak je ale známo, je to především o rovnováze. Co ale dělat, když vás přepadne chuť, nebo dokonce hlad? Do vedlejší pekárny na křupavý croissant se vám nechce a fastfood také není to pravé ořechové. Ideálním řešením je sušené maso JIM JERKY.
Sušené maso JIM JERKY je ideální svačinou do kapsy, kterou si můžete dopřát kdykoliv během dne a hlavně bez výčitek. Říká se, že jde o stravu vhodnou především pro sportovce. Nutno dodat, že je vhodná pro každého, kdo se chce začít stravovat zdravěji a má rád maso. I když se maso suší bez tuku nebo jiných konzervantů, mnoho lidí si myslí, že je na stejné výživové úrovni jako například smažené slané brambůrky. To je ale nesmysl. Sušením se totiž v mase uchovávají veškeré látky, které jsou pro naše tělo prospěšné.
JIM JERKY totiž obsahuje plno kvalitních proteinů neboli bílkovin. Kromě toho je zdravé, protože se vyrábí z prvotřídního masa, má nízký podíl tuku a soli. Pokud nejste fanda hovězího, můžete sáhnout po vepřové, krůtí, nebo dokonce zvěřinové verzi. Bonusem je fakt, že sušené maso JIM JERKY neobsahuje žádný lepek, tudíž je vhodné i pro celiaky.
Obecně sušené maso je jeden z nejlepších přírodních energetických nakopávačů. Je to bohatý zdroj proteinů, takže dodá vašemu tělu pomalou, dlouhotrvající a valivou energii. Na rozdíl od sušenek, které tvoří především sacharidy, a proto energie z nich je tak krátkodobá a rychle vyhoří.
JIM JERKY se vyrábí v praktickém 23g balení, a proto můžete mít jerky snadno po ruce kdykoliv a kdekoliv. To, že nejste kulturista neznamená, že nepotřebujete proteiny. Proteiny jsou důležité pro stavbu a obnovu všech tkání, proto je potřebuje každý z nás. Možná jste netušili, že za pocitem hladu, či bouřlivou chutí na sladké stojí právě chybějící bílkoviny. Suma sumárum? Abychom žili zdravě a cítili se fit, musíme dávat pozor na dostatečný příjem bílkovin, který lze doplnit právě sušeným masem JIM JERKY.
Autor: Marek Řípa | Rubrika: Tipy | Přidáno: 18.01.2022 0