Jak vznikl nejlepší mixér současného trhu?

Jak vznikl nejlepší mixér současného trhu?

Z lásky. O tom, jak těžké je vybrat skutečně dobrý mixér, který nezklame, víme své. Tak dlouho jsme hledali silný, spolehlivý a odolný přístroj který nebude stát hromadu peněz, až jsme se rozhodli jej raději sami vyrobit. Byl vynikající, ale to nám nestačilo, chtěli jsme, aby byl nejlepší.

Z lásky k jídlu a vaření tak vznikl dokonalý G21 Perfect Smoothie Vitality

Použili jsme odolné a zároveň zdraví nezávadné materiály. Zdokonalili jsme chlazení ložisek a prodloužili tak jeho životnost. Přidali jsme na výkonu, takže nyní svými 1 680 W rozdrtí opravdu všechno ( včetně ultratvrdého hokejového puku nebo nůžek, které se tam jedné zákaznici omylem dostaly spolu s kopřivami na přípravu smoothie). Špičkové nože se speciálním brusem jsme osadili tak, že se zvýšila jejich účinnost i schopnosti. A protože jsme kvalitnou G21 Perfect Smoothie Vitality absolutně jisti, prodloužili jsme jeho záruku na celé 4 roky.

Výsledek několikaleté snahy?

Úspěšné roky na trhu a spokojení zákazníci.

Je jedničkou a přitom na něj nemusíte několik let šetřit ani s maskou nakráčet do banky. K velké náobě jsme přidali menší se speciálně osazenými noži, kterou si mohou dokoupit milovníci ořechových másel a pomazánek. Posledním vylepšením mixéru je vakuovací nástavec pro nejzdravější mixování bez oxidace. Volně dokupitelný nástavec pro mixování ve vakuu udrží namixované suroviny déle svěží a čerstvé, takže se stal rázem hitem.

07__Vakuovaci_nastavec_Vortex-60081485

Kdo G21 Perfect Smoothie Vitality používá

Maminkám pomáhá G21 Perfect Smoothie Vitality s přípravou zdravé zmrzliny pro děti. Sportovcům namíchá proteinové a výživné koktejly pro náročné tréninky. Příznivcům RAW stravy chystá kompletní menu. Všichni milují jeho mandlová a ořechová másla. Profesiální kuchaři si bez něj vaření už nedovedou ani představit.

Vyzkoušejte jej, nebudete litovat.

12_Red-6008123

Domácí arašídové máslo

400 g oloupaných arašídů

1 polévková lžíce datlového sirupu

špetka Himalájské soli

Pokud jste koupili arašídy nepražené, pro zvýraznění chuti je před mixováním upražte na pánvi. Pokud máte arašídy pražené, výroba másla pro vás bude jednodušší. Opražené arašídy vložte do mixéru a mixujte do hladka. Ve chvíli, kdy se konzistence stává kašovitou, přidejte datlový sirup a Himalájskou sůl. Znovu důkladně rozmixujte. Hotové máslo dejte do lednice na několik hodin ztuhnout.

TIP: Do másla můžete přidat polévkovou lžíci kokosového oleje pro zjemnění chuti.

Smoothie na hubnutí

100 g červené řepy

100 g čerstvého ananasu

1 jablko

1 zralý banán

třtinový cukr

voda

Červenou řepu, banán a ananas oloupejte a nakrájejte na menší kousky, které vložte do nádoby mixéru. Přidejte zbylé ingredience a rozmixujte do hladka. Dle požadované konzistence přilévejte vodu.

A sladkou tečku na závěr přidává šéfkuchař Michal Krulich!

Raw čokoláda

100 g bio pražených kakaových bobů

50 g kakaového másla

50 g pastového medu

50 g kokosového oleje

50 g javorového sirupu

5 g himalájské soli

3 g burbon vanilkového lusku

30 g nepražených oříšku pistácie a makadamových oříšků

30 g sušených brusinek, kokosu a třešní

Základem přípravy raw čokolády je šetrné rozpuštění tuhých ingrediencí (kakaového másla, pastového medu a kokosového oleje ) tak, aby nedošlo k jejich zahřátí na vysokou teplotu a zničení živých enzymů a dalších cenných látek. Nejosvědčenější metodou je nastrouhání kakaového másla na jemno, vložit do skleněné mísy a rozpustit za stálého míchání nad hrncem s horkou vodou. Voda v hrnci by neměla nikdy vřít. Teplota přísad by neměla přesáhnout 42 stupňů Celsia a je možné ji měřit kuchyňským teploměrem. V případě, že používáte kokosový olej, který má nižší teplotu tání, přidáme ho až na konec do roztopeného kakaového másla. Poté nepražené kakaové boby s rozehřátou hmotou přidáme do mixéru G21-Vitality a mixujeme do hladka, hlídáme teplotu na 42 stupňů Celsia. Ke konci vmícháme javorový sirup, sůl a vanilkový lusk. Tvořítka na čokoládu vymažeme kakaovým máslem a nalijeme hotovou čokoládovou směs do čokoládových formiček. Posypeme směsí sekaných oříšků a sušeného ovoce. Dáme vychladit do lednice. Přeji dobrou chuť Michal Krulich www.kucharskykurz.cz

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Tipy | Přidáno: 03.06.2019 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio