Proč mít doma šéfkuchařský nůž?

Proč mít doma šéfkuchařský nůž?

Šéfkuchařský nůž je bezpochyby základním nožem v každé kuchyni – ať profesionální, nebo u vás doma. Tyto nože jsou určeny pro každodenní krájení velkého množství potravin, využijete je při práci s masem, zeleninou, rybami, bylinkami, zkrátka na co si vzpomenete. Jen na krájení zamražených potravin a kostí je nepoužívejte ;-)  (na to se vyrábí speciální nože, které naleznete ZDE… )

Prémiová řada TOJIRO Flash je unikátním spojením všech předních vlastností nožů japonského a západního stylu. Čepel nože je vyrobena z 63 vrstev damascénské oceli, za pomocí patentované tzv. DP metody, která skvělé vlastnosti tohoto materiálu ještě umocňuje.

Výrobce nožů TOJIRO soustředil veškeré své know-how nejen při výrobě čepele, ale také na ostatní funkční vlastnosti. Jakmile nůž uchopíte, ihned poznáte, o čem je řeč – nože TOJIRO Flash výborně padnou do ruky a jsou skvěle vyvážené. Tyto vlastnosti ocení nejen ti, kteří nože používají denně ke své práci.

flash_cepel

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Tipy | Přidáno: 11.07.2017 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio