Už vás někdy napadlo smíchat tvaroh s jogurtem dohromady?
Kombinací vznikne vyrovnaná a harmonická chuť s energií tvarohu a elegantní lehkostí jogurtu. Tvaroh zjemněný jogurtem ztrácí svoji přirozenou nakyslost, ale stále je přiměřeně hustý, aby nestekl ze lžíce a krásně se rozplynul na jazyku. Navíc je plný bílkovin a obsahuje prospěšnou bifido kulturu.
Mléčné výrobky by měly být běžnou součástí vyváženého jídelníčku každého z nás. Obsahují celou řadu vitamínů a minerálních látek, z nichž jednou z nejdůležitější je vápník, který pomáhá udržet zdravé kosti. Výrobky z mléka nabízejí také velké množství bílkovin, jež přispívají k růstu a obnově buněk i tkání, k produkci hormonů či různých protilátek. Jejich nedostatek může způsobovat nadměrnou únavu nebo poruchy imunity.
Nejen bílkoviny pro lepší zdraví
Co se týče obsahu bílkovin na 100 gramů, z mléčných výrobků patří tvaroh k těm nejhodnotnějším. I díky tomu navíc dokáže zasytit na dlouhou dobu. Naopak jogurty obsahují bifido kulturu příznivě ovlivňující rovnováhu ve střevní mikroflóře. Proto si dopřejte tvaroh & jogurt bílý, se kterým doplníte tyto pro lidské tělo prospěšné látky. Jihočeský tvaroh & jogurt od Madety nabízí nejen harmonickou chuť ve variantě bílý, ale doplňuje ji také o ty nejzajímavější příchutě. Kousky jahod, broskví nebo pravá vanilka, stracciatella či kvalitní 60% čokoláda čekají na dně kulatého kelímku, abyste si je mohli smíchat s tvarohovo-jogurtovou částí, a to tak, jak to máte rádi. Zkrátka dokonalost v každém detailu.
Energie tvarohu a lehkost jogurtu
Až znovu budete hledat pro sebe nebo svoji rodinu zdravou, a přesto chutnou snídani či svačinku, která zasytí, a ještě k tomu dodá tělu prospěšné látky, vyzkoušejte Jihočeský tvaroh & jogurt. Z jedinečného spojení poctivého tvarohu s jemným jogurtem doplněného o ty nejoblíbenější příchutě si vybere opravdu každý. Který ochutnáte jako první?
Inspirujte se rychlou a jednoduchou svačinkou či snídaní kliknutím zde.
Autor: Marek Řípa | Rubrika: Tipy | Přidáno: 10.02.2021 0