Kuře pečené v alobalu s jablkem a pomerančem

Kuře pečené v alobalu s jablkem a pomerančem

Co budete potřebovat?

 

  • 150 g kuřecích prsou
  • 50 g jablka
  • 50 g pomeranče
  • 100 g neoloupaných očištěných brambor
  • 5 g olivového oleje
  • alobal

Příprava jídla

Alobal vymastíme olejem. Také dáme rozehřát troubu na 200°C. Brambory očistíme (nejlépe kartáčem) a dáme vařit – osolíme a okmínujeme. Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, osolíme je a opepříme . Pomeranč oloupeme a nakrájíme na kostičky. Jablko omyjeme, vyloupneme jadřinec a nakrájíme na kostičky asi 1×1 centimetr a dáme spolu s pomerančem a kuřetem na vymazaný alobal, který zabalíme. Pro jistotu můžeme ješte zabalit do druhé vrstvy alobalu. Pečeme asi 60 – 70 minut pri 200°C . Podáváme s brambory ve slupce.

Autor: Lucie Kovandová | Rubrika: Jídlo Recepty | Přidáno: 27.11.2016 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio