Blíží se období chřipek a nachlazení – je nejvyšší čas začít posilovat svoji imunitu!

Blíží se období chřipek a nachlazení – je nejvyšší čas začít posilovat svoji imunitu!

Léto už se pomalu, ale jistě loučí a čekají nás chladnější dny. Při změně ročních období jsme náchylnějšík nejrůznějším nachlazením a chřipkám. Hlavně při přechodu do podzimních dnů (podzimního období) a příchodu jara. Existuje mnoho přírodních produktů, které přirozeně posilují naši obranyschopnost. Aby nás nemoc nepřepadla, snažíme se jí předcházet tím, že posílíme naši imunitu i celý organismus. Z našeho portfolia jsme pro Vás připravili 3 výrobky,které působí komplexně a právě v tomto přechodu Vám pomůžou chránit Vaši imunitu.

1) RokiVital – 100% výtažek z rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides L.) má protivirové a protibakteriální účinky, bojuje s nachlazením (rýma, kašel, chřipka), podporuje krvetvorbu. Náš produkt RokiVital neobsahuje sladidla ani konzervanty.

RokiVital CZ

2) Sangre de drago – Vnitřně se používá především k posílení imunity, při veškerém onemocnění, při trávicích problémech jako je zvracení, průjem, bolesti žaludku, vředech, apod. V peruánské medicíně byly po staletí šťávou (pryskyřicí) natírány rány pro zastavení krvácení, pro urychlení hojení, uzavření ran a ochranu zranění před infekcemi. V kombinaci s čistou rakytníkovou šťávou máte ten nejlepší elixír na imunitu.

Sangre_30 CZ

3) Lichořeřišnice – Lichořeřišnice větší se v lidovém léčitelství používá již od pradávna jako přírodní antibiotikum. Je vhodná při jakémkoli zánětu, akutním i chronickém. V případě, že Vás chřipka přeci jen přepadne, užívejte výtažek z lichořeřišnice jako podpůrnou léčbu spolu s RokiVital a Sangre de drago.

LICHORERISNICE 90+10 CZ01-Why-You-Get-So-Sleepy-When-Youre-Sick-According-to-Science-492453702-KatarzynaBialasiewicz-1024x683

Vyzkoušejte sílu bylinek z eshopu – www.herbavis.cz. Všechny uvedené produkty
jsou registrovány jako doplňky stravy.

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Jídlo Tipy | Přidáno: 26.09.2017 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio