Mobilní aplikace na cvičení doma!

Mobilní aplikace na cvičení doma!

Rádi cvičíte doma, ale trápí vás nedostatek fantazie, jaké cviky zařadit do svého tréninku? Aplikace P4P alias Passion4Profession to za vás vyřeší! Každá aplikace je zaměřená na jinou část těla:

  • Abs Workout – trénink zaměřený na břišní pekáč
  • Arms Workout – trénink paží
  • Butt Workout – trénink zadečku
  • Legs Workout – trénink nohou
  • Chest Workout – trénink hrudníku

Čím nás právě tyto aplikace nejvíce zaujaly? Tato aplikace totiž obsahuje animovaná videa s jednotlivými tréninky a cviky! Aplikace tak cvičí s vámi každý cvik a celý trénink. Pomáhá vám tak sledovat techniku cviků  celý trénink a také udržovat tempo. Zároveň vidíte, kolik opakování ještě zbývá udělat a také dává prostor pro pauzy na vydechnutí! Její grafika je jednoduchá a nám se moc líbí!

Pro lepší představu, co vás čeká, vkládáme video:

Každá aplikace má několik variant cvičení sestavené podle obtížnosti. Na jednotlivých úrovních se mění nejen složení cviků, ale také se zkracují pauzy mezi jednotlivými cviky a zvyšuje se počet opakování. Kromě tréninkových plánů podle úrovně pak můžete v každé z těchto aplikací najít i speciální tréninky, některé extrémně obtížné, jiné zaměřeny na ženy nebo jiné, které kombinují posilování například nohou a zadečku apod. Každý si jistě najde svůj oblíbený trénink!

37bc692ed0337589f37e396847a34c2d_icon19228560_139311403286855_6337413988313202688_n  unnamed

Kromě toho si můžete vytvářet plán cvičení – každý trénink, který chcete absolvovat si můžete naplánovat do kalendáře a vytvořit si tak vlastní individuální tréninkový plán. V kalendáři pak nejen vidíte, v které dny máte cvičit, ale také zda jste naplánované tréninky splnili.

Jako u každé aplikace máte určité funkce navíc, pokud si aplikaci zaplatíte, ale pokud cvičíte na wifi (což předpokládáme, že doma internet máte :) ) můžete si velké množství tréninku pokaždé stáhnout zdarma.

Autor: Lucie Kovandová | Rubrika: Pohyb Tipy | Přidáno: 09.06.2021 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio