Pomozte vaší figuře do plavek pomocí správných suplementů

Pomozte vaší figuře do plavek pomocí správných suplementů

A je to tady. Do spuštění plavkové sezóny zbývají maximálně dva měsíce! Pokud jste ještě nezačali řešit zimní pneumatiky nebo jiné drobnější vady na kráse, je nejvyšší čas! A jelikož již opravdu není čas ztrácet čas, potřebujeme trénink i naše stravování co nejvíce zefektivnit. K tomu nám pomůžou vhodně zvolené sportovní doplňky. My jsme pro vás vybrali ty základní, se kterými docílíte daleko rychlejších a lepších výsledků.

Pre-workout aneb předtréninkové přípravky

Předtréninkový přípravek z vás během tréninku vymačká doslova maximum vašeho výkonu! Obsahuje aktivní látky v maximálních dávkách tak, aby jste podali váš nejlepší sportovní výkon. Předtréninkový přípravek Kick Ass totiž obsahuje 8 g citrulin malátu, který urychluje odbourávání kyseliny mléčné ze svalové hmoty a oddálí tak vaše svalové selhání. Spolu s dalšími obsaženými látkami tak trénujete tvrději a efektivněji. Velkou předností tohoto přípravku je, že nemá vedlejší účinky jako jeho ostatní kolegové – nemusíte se tak obávat třesu, studeného potu, extrémního svědění kůže a bušení srdce.

stažený soubor

BCAA a glutamin

Přípravky BCAA a glutamin mají za úkol dodat našim svalům esenciální aminokyseliny a to z toho důvodu, abychom zamezili ztrátě svalové hmoty při katabolickém stavu a naopak zvýšili anabolismus během tréninku, který zrychlý regeneraci naší svalové hmoty a zároveň podpoří její budování. Přípravek BCAA spojený s glutaminem je perfektní kombinací. BCAA nám doplní chybějící aminokyseliny, které využíváme jako zdroj energie při tréninku a chráníme tak naši svalovou hmotu před jejím spalováním. Zároveň pokud přijímáme větší množství bílkovin je velice důležitý příjem glutaminu. Ten totiž chrání náš organismus před amoniakem, který vzniká při zvýšené konzumaci proteinů a má antioxidační vlastnosti. Navíc glutamin je v našich svalech zastoupen ve svalech ze 70 %, a tak se díky jeho pravidelnému doplňování výrazně urychluje proces svalového růstu.

2018-Drawstring-Beach-Pants-Men-Swimwear-Shorts-Briefs-Trunks-Swimsuit-Swim-Bathing-Suits-Sportswear-Sports-Large

Proteinový nápoj

 Pokud není zrovna vaším koníčkem konzumovat kuřecí prsa po kilogramech, jistě oceníte možnost doplnit komplexní bílkoviny i jiným způsobem. Skvělým pomocníkem jsou proteinové nápoje, díky kterým přijmete v jedné dávce až 20 – 30 g bílkovin a to jen tak, že smícháte odměrku prášku s vodou ve vašem oblíbeném shakeru. Můžete tak nahradit odpolední svačinu nebo si proteinový nápoj načasovat po tréninku pro doplnění bílkovin. Pokud vám husté proteinové nápoje již lezou krkem, zkuste CFM Supreme proteinový nápoj, který není tak sladký a hutný jako jiné přípravky na trhu. Je to 100 % čistý syrovátkový protein s obsahem BCAA a glutaminu.

Autor: Martina Doubravová | Rubrika: Jídlo Tipy | Přidáno: 09.05.2018 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio