Jak jednoduše zhubnout do plavek?

Jak jednoduše zhubnout do plavek?

Léto se blíží a vy už se nemůžete dočkat, až konečně vyrazíte na dovolenou. Pak si ale uvědomíte, že kromě dlouhých šatů (pánové prominou) si do kufru musíte zabalit také plavky. A tak rovnou saháte i po pareu nebo nějakém rozměrnějším šátku. Víte ale, že letos nic „maskovat“ nemusíte? „Právě nastal ideální čas pustit se do hubnutí. Když se na jaře oteplí, začneme si podvědomě vybírat lehčí a lépe stravitelná jídla. Příprava na bílkoviny bohatého jídla se zeleninovým salátem nám zabere jen pár minut, pochutná si celá rodina a my pak máme mít více času na cvičení“, říká dietní koučka a hlavní výživová poradkyně KetoDiet Martina Dvořáková, která se zdravému stravování věnuje již více než 15 let a mimo jiné dohlíží na vyvážený jídelníček své početné rodiny.

Nechejte tělo, ať čerpá energii ze svých tukových zásob

Pokud chcete stihnout vyladit postavu do plavek, beze změny jídelníčku se jen těžko obejdete. Termín se sice může zdát šibeniční, ale když se odhodláte a pustíte se do toho, první výsledky na sebe nenechají dlouho čekat. A právě s odstartováním nového zdravějšího životního stylu vám pomůže účinná proteinová dieta.
Kilogramy a hlavně centimetry začnou mizet už po pár dnech. Jak je to možné? Při proteinové dietě ve svém jídelníčku zvýšíte obsah bílkovin a naopak snížíte obsah sacharidů pod 50 g denně. Tělo si tak začne hledat náhradní zdroj energie a ten objeví právě ve svých vlastních tukových zásobách. Tomuto stavu se říká ketóza. Ketóza má i několik dalších výhod. Jakmile se do ní po zhruba 2-4 dnech proteinové diety dostanete, pocítíte příval čerstvé energie, rozzáří se vám pleť a první viditelné změny vás povzbudí do dalšího hubnutí.

ketodiet_palacinky_packhot

Změňte své stravovací návyky jednou provždy

Co budete při proteinové dietě jíst? Hladovění se bát nemusíte. Konečně se totiž naučíte jíst pravidelně 5x denně a dostatečně pít, abyste z těla vyplavili všechny škodliviny. Váš nový jídelníček bude plný bílkovin, zdravých tuků, vitamínů a minerálů. „Žádná monotónní strava vás nečeká. Budete jíst proteinová jídla v mnoha příchutích a nejrůznějších úpravách. Spoustu inspirace a receptů najdete i na webových stránkách KetoDiet. Záleží jen na vás, zda si proteinové nápoje prostřídáte s proteinovými omeletami, polévkami, pudinky, kašemi, oblíbenými tyčinkami, smoothie nebo třeba proteinovými těstovinami. Svůj jídelníček navíc každý den doplníte zdravými tuky v podobě oříšků, semínek, avokáda nebo olejů a velkou porcí zeleniny“, dodává výživová poradkyně Martina Dvořáková.

A když k novému jídelníčku přidáte i pravidelný pohyb, kilogramy půjdou dolů ještě snáze.
Nastal čas vybrat si svůj dietní plán, co říkáte?

Martina Dvorakova-KetoDiet

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Jídlo Tipy | Přidáno: 29.05.2018 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio