Sangre de Drago – Váš nepostradatelný pomocník nejen doma, ale i na cestách!

Sangre de Drago – Váš nepostradatelný pomocník nejen doma, ale i na cestách!

Blíží se léto a dovolené už klepou na dveře. Doplňte si svou lékárničku o nepostradatelného pomocníka Sangre de Drago. Bude se Vám hodit nejen na dovolené u moře či na horách, ale také při práci nebo odpočinku na zahradě.

Sangre de Drago (Croton lechleri) pochází z amazonského pralesa. Jedná se o pryskyřici z takzvaných dračích stromů, které dorůstají do výšky až 25 metrů. Jsou charakteristické skvrnitým bílošedým zbarvením své kůry. Po jejím naříznutí vytéká ze stromu červená pryskyřice, která svou barvou připomíná krev a odtud právě pochází lidové označení Sangre de Drago neboli Dračí krev.

chroton-lechleri-herbavis

Sangre de Drago se může pochlubit vynikajícími účinky při dezinfekci ran, zastavení krvácení a také při hojení. Velmi dobře působí na regeneraci kožní tkáně. Pralesní indiáni ji používají také na hmyzí bodnutí a zánětlivá onemocnění kůže, výjimkou není ani aplikace na plísně a hemoroidy. Díky dezinfekčním účinkům je její aplikace vhodná i v případě kousnutí klíštětem. Některé zdroje uvádějí, že Sangre de Drago urychluje proces hojení 4x rychleji než jiné prostředky.

draci-krev-pryskirice-herbavis.cz

Pryskyřici Sangre de Drago lze používat jak zevně tak i vnitřně. V dutině ústní velmi dobře působí na afty, vředy a další poranění. Urychluje například hojení dásní po vytržení zubu. Zároveň je dobrým pomocníkem v boji se záněty mandlí. Další velmi dobré účinky vnitřního použití Sangre de Drage lze zaznamenat při použití v případě trávicích obtíží, jako jsou zvracení, průjem, bolesti žaludku či žaludeční vředy. Při cestách do exotických zemí lze použít Sangre de Drago jako ochranu trávicího ústrojí a zároveň jako prevenci střevních infekcí. Blahodárné účinky byly zaznamenány i u plicních onemocnění. Sangre de Drago má navíc také antioxidační vlastnosti.

draci-krev-pomocnik-lekarnicka-herbavis

Díky širokému využití a jednoduché aplikaci se Sangre de Drago stává nepostradatelným pomocníkem do každé lékárničky.

Tuto pozoruhodnou pryskyřici z peruánského stromu Croton lechleri si můžete zakoupit na našem e-shopu www.herbavis.cz ve dvou variantách:

100% čistá pryskyřice Sangre de drago: https://www.herbavis.cz/produkt/sangre-de-drago 

  • 30 ml

 sss

  • 60 ml

ssss

Autor: Lucie Kovandová | Rubrika: Jídlo Tipy | Přidáno: 26.06.2018 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio