Bulgur s vepřovým masem, paprikou a lusky

Bulgur s vepřovým masem, paprikou a lusky

Co budete potřebovat?

 

  • 70 g bulguru
  • 100 g papriky
  • 100 g lusků
  • 50 g vepřového masa
  • řepkový olej

Postup:

Bulgur připravte podle návodu na obalu (většinou se přivede k varu v poměru 1:2 s vodou, odstaví se a nechá se 20 minut dojít v teple). vepřové maso si nakrájejte na menší kostičky, osolte, opepřete a orestujte na pánvi. Až se maso trochu prodělá, přidejte na jemno nakrájenou zeleninu a také orestujte. Můžete v případě potřeby přilít trochu vody na podušení tak, aby zelenina zůstala hezky pevná.

Autor: Lucie Kovandová | Rubrika: Jídlo Recepty | Přidáno: 27.11.2016 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio