Obdarujte sebe nebo blízké pomocníkem na hubnutí! Aplikace GetFitOnline!

Obdarujte sebe nebo blízké pomocníkem na hubnutí! Aplikace GetFitOnline!

V čem aplikace GetFitOnline vyniká nad ostatními aplikacemi na hubnutí? Především tím, že se vám dokonale přizpůsobí na míru! Do aplikace totiž stačí zadat vaše údaje – váhu, výšku a vaše návyky. Na základě těchto údajů vám aplikace vytvoří jídelníček na míru!

Jídelníček na míru si navíc můžete vybrat ve 2 variantách – pestrý jídelníček, kde se můžete těšit na různorodé ingredience a dávku vaření, pokud ho máte rádi nebo ekonomický jídelníček, která vám ušetří jak peníze, tak čas, díky jednoduchým rychlým receptům. Těšit se můžete i na nákupní seznam, která vám aplikace vygeneruje!

saladbowl

Pokud by vám snad nevyhovovalo, co vám aplikace vygenerovala k obědu, není problém! Aplikace vám navrhne alternativu, která bude zapadat do vašeho jídelníčku nebo pokud potřebujete zpracovat ingredience z lednice, která byste jinak vyhodili, stačí je do aplikace zadat a tadá! Máte recept, díky kterému je využijete :)

K hubnutí kromě správné stravy neodmyslitelně patří i pohyb a i na ten tato aplikace pamatuje. Na základě vašich údajů se můžete těšit na vlastní tréninkový plán v podobě videí, podle kterých můžete cvičit doma.

5-easy-ways-to-live-a-healthy-lifestyle-780x519

1) Máte někoho ve svém okolí, kdo se potřebuje dostat do formy, zhubnout pár kilo a získat sebevědomí?
2) Znáte někoho kdo chce začít se zdravým životním stylem, ale neví jak na to?
3) Chcete aby vaši blízcí začali žít zdravěji a vyhnuli se tak závažným zdravotním problémům?

GetFitOnline nabízí dárkové poukazy se speciálním vánočním designem. Navštivte stránku https://getfitonline.cz/darkove-poukazy, kupte dárkový poukaz a po vánocích můžete začít pozorovat fyzickou a psychickou proměnu vašich blízkých.

 

 

Autor: Lucie Kovandová | Rubrika: Jídlo Pohyb Tipy | Přidáno: 13.11.2017 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio