Raw čokoládovo-kokosové kostky
Co budeme potřebovat:
- 200 g mandlí (2 hodiny nechte máčet ve vodě)
- 100 g datlí (2 hodiny nechte máčet ve vodě)
- 50 g stouhaného kokosu
- 20 g kakaového prášku
Krémová náplň
- 60 g panenského kokosového oleje
- 100 g kešu
- 3 lžíce agáve sirupu
- 60 g kokosového krému
- Semínka z vanilkového lusku
Postup
Veškeré ingredience z každé části celého dezertu rozmixujeme, tedy ingredience na náplň zvlášť, na korpus také apod. dáme stranou. Do menčího pekáče nebo nádoby, vtlačíme připravený čokoládový korpus. Pomocí stěrky uhladíme na korpus i připravenou krémovou náplˇm. Vrstvení dokončíme čokoládovou polevou. Nakonec vše zabalíme do potravinové fólie a vložíme do mrazáku na tři až čtyři hodiny. Po vyndání nakrájíme dezert na tyčinky. Ucháváme v mrazáku.
Autor: Marek Řípa | Rubrika: Recepty | Přidáno: 19.02.2017 0