Spalovače tuku, jak vybrat ten pravý?

Spalovače tuku, jak vybrat ten pravý?

Spalovačů tuků máme na trhu spousty, osobně mám několik kladných zkušeností s několika výrobky, jelikož mi chodí spousty suplementů na otestování s očekáváním nějaké recenze, což jsem doposud nedělal. Nedalo mi to a rozhodl jsem se o pár svých zkušeností podělit.

Není spalovač jako spalovač – pozorně čtěte složení!

Marketingové triky jsou velice matoucí, jelikož masivní propagace různých produktů, které jsou navíc v akci a pomůžou vám zázračně zhubnout jsou minimálně podezřelé. Při pročtení složení a obsahu jednotlivých látek většinou zjistíte, že najdete přípravek který je o polovinu levnější a má stejné složení tím pádem i stejné výsledky – za značku se prostě platí!

1. zkušenost – Grenade-thermodetonator

Velice účinný spalovač od firmy grenade, s tímto produktem jsem přišel poprvé do styku asi před 5 lety, kdy jsem se potýkal s nadváhou a potřeboval jsem co nejrychleji zhubnout. Abych pravdu řekl, tento produkt jsem si vybral kůli vzhledu, který mě zaujal, více jsem nezkoumal. V tu dobu jsem se o toto téma ani tolik nezajímal a hlavně jsem se ve složení absolutně nevyznal. Měl jsem štěstí, přípravek fungoval skvěle a zpětné zhodnocení složení je také dobré a stále si stojím za tím, že je to jeden z nejkvalitnějších spalovačů na českém trhu.

Více zde: http://www.fitness4u.cz/spalovace-tuku

Grenadko

Složení:

Energetická hodnota           < 50 kJ/12 kcal
Zelený čaj 500 mg
Hořká pomerančová kůra 420 mg
Kofein 225 mg
Kajenský pepř 200 mg
Fenylalanin 25 mg
Zelená káva 10 mg

2. zkušenost – BIOTECH THERMO DRINE

Tento produkt užívám poslední měsíc a zaznamenávám celkem slušné výsledky, samozřejmě nic není zadarmo, spalovač za vás nezhubne, jen vám s tím pomůže, pokud to děláte dobře. Tento spalovač je složen z mnohem více extraktů z bylin a rostlin, což je zřejmě podle výsledků také dobrý směr, značka biotech je dle mého názoru a zkušeností zákazníků také ta kvalitnější. Za mě ale stále vede výše zmíněný grenade detonator!

Pro složení proklikněte na tento odkaz, látek je tam tolik, že naše tabulky nemají kapacitu:) http://www.fitness4u.cz/spalovace-tuku

biotech-thermo-drine-60-kapsli

Novinka! Protein-spalovač: PHD DIET WHEY

Diet Whey je žhavou novinkou určenou pro všechny sktivní jedicne, kteří cvíčí a chtějí si udržet svalovou hmotu ale zároveň odbourat tělesný tuk! Jedná se o komplexní protein, který obsahuje proteinovou směs s postupným uvolňováním aminokyselin, což zaručuje dlouhý pocit sytosti. Diet Whey navíc obsahuje aditivum těch nejúčinějších suplementů, které aktivně podporují odbourávání tuků.

Výhody tohoto produktu:

  • pomáhá odbourávat tuk
  • pomáhá při tvorbě svalové hmoty
  • zasytí na dlouhou dobu
  • upravuje hladinu energie

Více informací zde: http://www.fitness4u.cz/proteiny

PHD diet whey

 

 

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Jídlo | Přidáno: 27.01.2016 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio