Rybí special: Tuňákový tataráček s avokádem
Dobrý den, ve spolupráci s seefish.cz, si dovolujeme představit náš první recept, ze sekce rybích speciálů. Nejedná se o nic jiného, než o skvělý tatarák z čerstvého tuňáka!
Ingredience:
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce sesamového oleje
- 1 malá lžička strouhaného zázvoru
- Lžička rýžového octa
- Kapka sojové omáčky
- Limetková šťáva z 1/2 limety
- Opečené sezamové semínka
- 1 šalotka nakrájená na jemno
- 200g čerstvého tuňáka ze seefish.cz
- Kousek avokáda na ozdobu
Postup:
Tuňáka nakrájejte na co nejmenší kostičky dokážete, šalotku na jemno a smíchejte se zbytkem ingrediencí, avokádo nakrájejte na plátky a položte při servírování na vrch. Poté už vám přejeme pouze dobrou a skvělou chuť.
Děkujeme Seefish.cz za skvělého tuňáka!
Autor: Marek Řípa | Rubrika: Recepty | Přidáno: 03.02.2016 0