Rybí special: Tuňákový tataráček s avokádem

Rybí special: Tuňákový tataráček s avokádem

Dobrý den, ve spolupráci s seefish.cz, si dovolujeme představit náš první recept, ze sekce rybích speciálů. Nejedná se o nic jiného, než o skvělý tatarák z čerstvého tuňáka!

Ingredience:

 

  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce sesamového oleje
  • 1 malá lžička strouhaného zázvoru
  • Lžička rýžového octa
  • Kapka sojové omáčky
  • Limetková šťáva z 1/2 limety
  • Opečené sezamové semínka
  • 1 šalotka nakrájená na jemno
  • 200g čerstvého tuňáka ze seefish.cz
  • Kousek avokáda na ozdobu

Postup:

Tuňáka nakrájejte na co nejmenší kostičky dokážete, šalotku na jemno a smíchejte se zbytkem ingrediencí, avokádo nakrájejte na plátky a položte při servírování na vrch. Poté už vám přejeme pouze dobrou a skvělou chuť.

Děkujeme Seefish.cz za skvělého tuňáka!

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Recepty | Přidáno: 03.02.2016 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio