Přírodní lék pro vaše tělo!

Přírodní lék pro vaše tělo!

Pokud se necítíte dobře, máte pocit, kterému se laicky říká deprese a jste unavení, potřebujete něco, co vás postaví na nohy! Vzít si mandlové máslo je opravdu dobrý nápad: obsahuje množství kvalitní energie z polynenasycených mastných kyselin, dále pak vápník, zinek, hořčík a draslík k posílení srdce, vitamín B2 a drahocenný antioxidační vitamín e. Hořčík snižuje příznaky únavy a nadměrného stresu, zvlášť ve spolupráci s vitamínem B2. Při boji proti nachlazení pomůže také přítomnost argininu, stejně jako zdravý prospěšných flavonoidů. Mandle jsou také jediné z ořechů, které mají alkalizující vlastnosti.
Mandlové máslo můžete jednoduše namazat na čerstvý chléb jako svačinu (doporučujeme kombinaci se švestkovou marmeládou. Zkuste také smíchat s míchanou zeleninou; mandle vám změní obyčejné lečo ve výborný kulinářský zážitek. Skvělé je ale i jen tak samotné…

Je-li tělo příliš acidofilní, reaguje chronickou únavu. Pokud se chcete se této únavy zbavit, přidejte do svého jídelníčku naše pražené mandlové máslo. Mandle patří spolu s kešu oříšky mezi ořechy s nejslabšími alergenními účinky. Proto je konzumace mandlí vhodná pro těhotné ženy a kojící matky, neboť mandle obsahují hodně železa a podporují laktaci, krom toho mají schopnost neutralizovat příznaky pálení žáhy.K dostání v e-shopu www.bioden.cz.

21 (1)

Autor: Marek Řípa | Rubrika: Jídlo | Přidáno: 06.03.2016 0

Partneři

Vitatrend.cz

Všechna práva jsou vyhrazena © 2015

Vytvořilo: Internetová agentura Beneficio