Nakládaná makrela v olivovém oleji
Už dříve jsme zde psali o ochutnávce sardinek od e-shopu www.rybickovna.cz, odkaz zde. Nyní jsme ale měli možnost ochutnat další mňamku a tím je nakládaná makrela v olivovém oleji. Makrela je bohatým zdrojem omega 3 mastných kyselin, a je jednou z nejvýživnějších mořských ryb. Forma nakládání ryb do oleje je velice zdravou metodou a vzniká tak skvělá možnost zdravé svačinky kdekoliv na cestách. Nevšední chuť vás zaručeně dostane, podobá se sardinkám ale struktura je trochu jiná a jedná se tak o příjemnou změnu!:)
Na webu www.rybickovna.cz najdete dva druhy, pro milovníky pikantního jídla jsou zde makrely nakládané v pikantním olivovém oleji spolu s mrkví, okurkou, bobkovým listem, pepřem, hřebíčkem a špetkou soli a poté makrely nakládané v klasickém olivovém oleji bez ostatních přísad.
Makrely se např. skvěle hodí jako náhrada kuřecího masa do salátů, těstovinových salátů či do zdravých baget a sandwichů.
Autor: Marek Řípa | Rubrika: Tipy | Přidáno: 15.02.2021 0